nicu covaci (4)
Vedete Foto:Facebook/Nicu Covaci

Nicu Covaci a fost internat din nou la ATI la Spitalul Judetean Timisoara. Vezi mesajul transmis de colegii de la trupa Phoenix

Articol scris de UTV Data publicării:

Liderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat in Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara, la finalul sedintelor de radioterapie dupa operatia pe creier din luna martie 2024. Colegii de trupa afirma ca este intr-o stare stabila, conform News.ro.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminal sedintele de radioterapie in urma operatiei pe creier suferita in luna martie, cand i-a fost depistata o tumora pe creier, iar acum se afla, din nou internat in Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara unde doctorii il tin sub observatie si ii fac o serie de analize. Vineri dimineata, starea lui Nicu Covaci era una stabila.

Dupa interventia din primavara, starea de sanatate a artistului a evoluat bine, iar in ultima perioada, acesta a fost interat de catre familie intr-un centru de ingrijiri din localitatea Sacalaz.

nicu covaci (5)

Mesajul trupei Pheonix

Colegii de trupa au transmis si ei un mesaj, pe pagina oficiala de Facebook:

”Nicu Covaci este intr-o stare stabila, asa cum o stim de o vreme incoace. Sunt oameni care il iubesc si respecta si nu merita sa traverseze stari si emotii generate de cativa in nevoie de atentie”.

La cei 76 de ani ai sai, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judetean Timisoara, in 22 martie 2024, unde a fost supus operatiei pe creier, facuta de echipa medicului Horia Ples.

Problemele de sanatate ale lui Nicu Covaci au aparut la inceputul lunii martie, atunci cand liderul Phoenix a inceput sa simta ca ii amorteste fata. Apoi a inceput sa aiba probleme de vedere, iar atunci a hotarat sa isi faca un RMN, iar rezultatele indicau o tumora pe creier.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri