Vedete

No more Quavo & Saweetie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Quavo, componentul trupei Migos, a lansat un atac direct la adresa fostei sale iubite, Saweetie, insistand pe faptul ca aceasta nu este femeia care credea ca este.

Cantareata a confirmat despartirea dintre cei doi, dezvaluind faptul ca ar fi fost inselata de Quavo, asa ca rapper-ul ii raspunde.

"Stiu ca vrei sa faci din asta un show, o sa-mi joc rolul doar de data asta. In mod normal, nu fac viata privata publica. Simt nevoia sa scriu asta pentru a nu mai exista minciuni. Te-am iubit si, din pacate, ai facut toate lucrurile astea. Nu esti femeia care credeam ca esti. Iti doresc doar bine!"-a scris Quavo pe Tweeter.

De partea cealalta, Saweetie a simtit sa se confeseze faniilor si a confirmat, printr-un mesaj, ca este singura.

"Sunt singura. Am indurat prea multa tradare si durere pentru ca niste acuze false sa-mi degradeze caracterul"- a spus artista.

"Cadourile nu acopera o rana si iubirea nu este reala atunci cand iti imparti intimitatea cu o alta femeie. Emotional, eu am plecat de mult si am mers mai departe cu multa pace si libertate. Sunt entuziasmata pentru acest nou capitol in care ma dezvolt"- a continua Saweetie.

Etichete: utv , quavo , andra brebu , saweetie

Partenerii Nostri