Vedete

Noi detalii despre Kim Kardashian si Pete Davidson. Sa fie vorba de o idila?

Articol scris de UTV Data publicării:
Daca inca nu ati auzit ultimele barfe, afla ca Pete Davidson si Kim Kardashian au fost fotografiati din nou impreuna, de aceasta data tinandu-se de mana intr-un rollercoaster din parcul de distractii Knott's Scary Farm, din Buena Park, California, acolo unde au mers alaturi de Kourtney Kardashian si logodnicul acesteia, Travis Barker.
 
Well, ce e interesant e ca toata treaba s-a intamplat la doar trei saptamani de la momentul in care cei doi s-au sarutat in timp ce interpretau rolurile Aladdin si printesa Jasmine, in cadrul show-ului SNL.  
 
Desi cu totii au crezut ca intre cei doi s-a infiripat o idila, se pare ca, potrivit declaratiilor unei surse pentru E!News, Pete si Kim sunt doar prieteni. Paaam paaam!  
 
De asemenea, potrivit declaratiei unei alte surse pentru People, sunt sanse sa-i tot vedem pe cei doi impreuna, dar doar in calitate de prieteni. ''Sunt in acelasi cerc de prieteni acum, asa ca ii vom mai vedea impreuna din cand in cand. Sunt doar prieteni care se distreaza.''.
 
Ei bine, acum, pe de alta parte, o alta sursa a declarat pentru US Weekly: „O face sa se simta bine si e nerabdatoare sa vada cum vor evolua lucrurile”.  Aceasta a mai adaugat si ca Pete „o face sa rada” si ca dupa fiecare intalnire pe care o are cu el este extrem de entuziasmata. Oh weeeelll.... ce sa mai credem acum?
 
Hmmmm... tu ce crezi? :D 

Partenerii Nostri