102.7 KIIS FM Jingle Ball – SHOW
Vedete INGLEWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 06: (EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE.) Normani performs onstage during 102.7 KIIS FM's Jingle Ball 2019 Presented by Capital One at the Forum on December 6, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images for iHeartMedia)

Normani nu s-a mai putut abtine si a facut cateva declaratii dure despre Camila Cabello!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata Normani nu s-a mai abtinut si a vorbit pentru prima oara despre remarcile rasiste facute de Camila Cabello in niste postari mai vechi pe Tumblr si pe Twitter, pentru care aceasta si-a cerut scuze in mod public la sfarsitul anului trecut.

Ei bine, se pare ca acest lucru nu a multumit-o deloc pe fosta ei colega de trupa, Normani, care a vorbit deschis despre acest subiect intr-un interviu pentru Rolling Stone.

''Nu mi-e usor sa vorbesc despre asta pentru ca nu vreau ca asta sa ma defineasca, dar sunt o femeie de culoare care face parte dintr-o întreaga generatie cu o poveste similară", a pus Normani.

Ura, directa ori subliminala, a fost indreptata catre mine timp de ani de zile doar din cauza culorii pielii mele. Nu as fi sincera dacă nu as recunoaste ca acest scenariu in particular nu m-a afectat. A fost devastator cu atat mai mult cu cat a venit dintr-un loc care se presupunea a fi un refugiu sigur, ca sunt cu surorile mele, pentru ca stiu ca daca locurile la masa s-ar inversa le-as apara fara a sta pe ganduri. I-a luat zile ca sa inteleaga cu ce ma confrunt in online, apoi ani ca sa-si asume responsabilitatea pentru tweet-urile ofensatoare care recent au reaparut in mediul online. Fie ca a fost sau nu intentia ei, m-a facut sa mai simt neimportanta pentru ea", a continuat aceasta, referindu-se la afirmatiile Camilei Cabello.

Iar acum, hai sa ne intoarcem putin la sfarsitul lui 2019, cand iubita lui Shawn Mendes si-a cerut scuze pentru cele spuse in trecut.

"Cand eram adolescenta am folosit un limbaj de care mi-e rusine si pe care-l voi regreta mereu. Am fost ignorant si in momentul in care am devenit constienta de greutatea istoriei si de adevaratul inteles aflat in spatele limbajului meu oribil si dureros, mi-a fost rusine ca am spus asa ceva. Mi-am cerut scuze atunci si imi cer scuze si acum. Nu as răni nicodata pe cineva intentionat si regret profund tot ce am spus", a spus Camila.

Da, cam asta s-a intamplat si cumva intelegem motivul declaratiei usor acide pe care Normani a dat-o, tinand cont de faptul ca cele doua au fost colege de trupa in Fifth Harmony. Totusi, speram ca lucrurile sa vor aseza cu timpul intre cele doua.



Partenerii Nostri