Vedete

Documentarul despre Britney Spears a socat planeta! Vezi ce mesaj a postat artista!

Articol scris de UTV Data publicării:

La cateva zile de la premiera documentarului ''Framing Britney Spears'', lansat de The New York Times, care a facut inconjurul lumii dupa ce a scos la iveala informatii tulburatoare despre perioada de inceput a carierei lui Briyney Spears dar si despre modul in care aceasta a fost tratata de anumite persoane influente atat din presa internationala, cat si din industria muzicla si nu numai, cantareata a decis sa vorbeasca, in sfarsit, despre cele intamplate.

Astfel, aceasta a postat atat pe Twitter cat si pe Instagram un video din cadrul unui concert pe care l-a sustinut in 2017, cu descrierea: ''Nu pot sa cred ca aceast performance al piesei ''Toxic'' este de acum 3 ani!!! Iubesc sa fiu mereu pe scena .... Dar imi iau timp sa invat si sa fiu o persoana normala... Imi place pur si simplu sa ma bucur de elementele de baza ale vietii de zi cu zi!!!!"

De asemenea, Britney a continuat mesajul si pare ca, desi nu a precizat ca ar avea legatura cu documentarul, cumva face referire la el in mod indirect: ''Fiecare persoana are povestea ei care se identifica oarecum cu povestile altor persoane. (...) Amintiți-va ca indiferent de ceea ce credem ca stim despre viata unei persoane, este total diferit fata de ceea ce traieste acea persoana in spatele camerei de filmat!!!!". WORD! 

Asa cum va spuneam mai sus, ''Framing Britney Spears'' a facut inconjurul lumii, deoarece atinge multe subiecte legate de sexism si misoginism si, pe langa asta, scoate la iveala faptul ca Britney nu are dreptul sa ia vreo decizie pe cont propriu, deoarece se afla de multi ani sub tutela tatalui ei, Jamie Spears, ceea ce le-a ridicat multor colegi de breasla semne de intrebare, acestia exprimandu-si gandurile ingrijoratoare pe social media.

Printre multe alte nume celebre se afla si artista Paramore care a tinut sa-si exprime gandurile printr-o postare care trage un semnal de alarma in randul artistilor. ''Niciun artist din ziua de azi nu ar trebui sa indure tortura pe care media, societatea si misoginii au pus-o asupra ei. Nu am fi putut avea conversatii despre sanatatea mintala in prezent, fara pretul teribil pe care ea l-a platit.”

De asemenea, Miley Cyrus a tinut sa spuna ''O iubim pe Britney”, in timpul show-ului sau dinainte de Super Bowl 2021.

Asta e doar o mica parte din sustinerea pe care o primeste Britney din partea celebritatilor, deoarece multe nume mari s-au alaturat miscarii #FreeBritney.

Mai mult, in urma cu cateva zile, iubitul lui Britney, a tinut sa le transmita un mesaj fanilor acesteia spunand: ''Intotdeauna nu am vrut altceva decat ce este mai bun pentru jumatatea mea si voi continua sa o sustin in drumul ei catre indeplinirea visurilor si catre un viitor mai bun, pe care il merita din plin. Sunt recunoscator pentru toata dragostea si sprijinul venit din partea fanilor ei din intreaga lume si astept cu nerabdare un viitor normal si bun impreuna.

Cu toate astea, la o zi dupa postarea emotionanta facuta, acesta a postat un mesaj dur pe InstaStory in care il numeste pe tatal lui Britney, ''un idiot care incearca sa ne controleze relatia''.

Partenerii Nostri