Site Cover (9)
Vedete

O romanca este acuzata ca i-ar fi furat inelul de logodna protagonistei din "Emily in Paris"

Articol scris de UTV Data publicării:

O romanca ar fi jefuit-o pe Lily Collins, protagonista din iubitul serial "Emily in Paris". Andreea Catalina Rosca, in varsta de 34 de ani, este suspecta numarul unu in acest caz si este cautata pentru cel putin doua spargeri. Aceasta ar fi pus mana pe  inelul de logodna, a verighetelor de nunta si a mai multor aparate electronice.

Autoritatiile din L.A. au emis un mandat de arestare pe numele Andreea Catalina Rosca, ei sustin ca ea este cea care i-a furat actritei bunurile in timp ce se relaxa la un hotel spa in luna mai. Rosca a folosit obiectele furate pentru a crea o identitate falsa inainte de a cumpara bijuterii in valoare de $67.000 de dolari.

Romanca detine o carte de identitate falsa din statul Washington pe numele de "Nicole Morri". Departamentul serifului din Los Angeles a spus despre Catalina Rosca ca are legaturi cu un grup de furt organizat din Romania.

In acest moment ea este in libertate, conform afisului "Most Wanted" este descrisa ca fiind o femeie de 1.70, 45 de kg, ochii caprui si parul negru.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri