WhatsApp Image 2024-03-04 at 14.28.44 (1)
Vedete Foto: Instagram/ Oana Matache

Oana Matache a vorbit despre relatia cu Radu Siffredi. “Un lucru puternic pe care-l avem in comun este ca, de-a lungul vietii, am fost neintelesi”

Articol scris de UTV Data publicării:

Relatia Oanei Matache cu Radu Siffredi a fost comentata in mediul onine inca de la inceput. Majoritatea oamenilor i-au criticat pe cei doi si au spus ca aceasta relatie nu va tine. In prezent, Radu si Oana sunt unul dintre cuplurile participante la “Power Couple”, unde au captivat usor usor inimile telespectatorilor nu doar prin performantele lor in cadrul show-ului, ci si prin povestea lor de dragoste.

Cei doi au avut de infruntat diverse greutati de-a lungul vietii, insa au reusit sa gaseasca sprijinul si intelegerea de care aveau nevoie in relatia lor. Provocarile din competitie palesc in comparatie cu experientele pe care ei au fost nevoiti sa le depaseasca.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Oana Matache: "Eu credeam ca Radu este un nebun fara limite"

Alaturi de Radu, Oana spune ca a gasit un partener pe care se poate baza, un om trecut prin viata, bland, creativ, dar din pacate, gresit inteles. Cei doi au regasit unul in celalalt empatia si intelegerea la care au tanjit atata amara de vreme, dar si o anumita libertate de exprimare creativa, boema, frumoasa, potrivit unui interviu acordat pentru VIVA!

„Eu si Radu, chiar daca provenim din medii, aparent, diferite si, da, nu am fost inconjurati de aceiasi oameni, un lucru puternic pe care-l avem in comun este ca, de-a lungul vietii, am fost neintelesi, de cercul de prieteni, de familie, chiar si in cariera am fost cumva neintelesi, pentru ca mereu am vrut sa facem niste lucruri care erau considerate prea indraznete…si e greu sa traiesti asa pentru ca tu iti doresti sa te exprimi si lumea te baga intr-o patratica. Cand vine un om la tine si iti spune: „te vad cum esti tu, pentru ca si eu am trait chestiile astea si le simt”, este minunat.”, a declarat Oana Matache intr-un interviu pentru VIVA!.

In cadrul show-ului, Oana a reusit sa-l cunoasca mai bine pe Radu, marturisind: „Am descoperit ca Radu are frici, nu credeam asta despre el. Eu credeam ca este un nebun fara limite care ar face efectiv orice, dar…este un nebun ce ar face efectiv orice pe Pamant. Odata ce l-ai ridicat 3 metri mai sus, nu mai este el, se pierde. E un deliciu de privit, desigur ca acolo imi faceam griji pentru el si ma simteam putin vinovata ca trebuie sa treaca prin treburile astea. Lucrul de care sunt foarte mandra si l-am descoperit la el a fost lejeritatea cu care s-a integrat si a castigat simpatia intregii comunitati.”, a mai spus Oana.

Etichete: cuplu

Partenerii Nostri