profimedia-0856647124
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Olivia Munn

Olivia Munn a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrita a facut 4 operatii, inclusiv o dubla mastectomie

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Olivia Munn a dezvaluit pe contul ei de Instagram ca anul trecut a fost diagnosticata cu cancer la san. Vedeta de 43 de ani a trecut printr-o perioada foarte dificila dar din fericire a aflat la timp de cancer si a reusit sa il invinga. A fost supusa la patru operatii, inclusiv la o dubla mastectomie.

“Sunt o noroacoasa. Am depistat cancerul cu suficient timp la dispozitie pentru a avea aceste optiuni. Vreau acelasi lucru pentru orice femeie care ar putea fi nevoita sa se confrunte cu asta intr-o zi”, a postat miercuri Olivia Munn pe Instagram, alaturi de fotografii si un videoclip in care este tratata la spital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Olivia Munn a avut cancer la ambii sani

Olivia a povestit ca anul trecut in februarie a facut un test genetic care verifica 90 de gene diferite ale cancerului si a fost negativ pentru toate. Cu toate acestea, medicul ei i-a recomandat sa ii calculeze scorul de evaluare a riscului de cancer de san si asta i-a salvat viata, a spus actrita.

Munn a facut o biopsie, in urma careia a descoperit ca avea o forma agresiva de cancer la ambii sani. Ea a suferit o dubla mastectomie la 30 de zile dupa biopsie si patru operatii in ultimele 10 luni. Ea a vrut sa pastreze totul privat pentru ca “trebuia sa-mi trag sufletul si sa trec prin unele dintre cele mai grele momente inainte de le impartasi”.

Olivia Munn a multumit familiei si prietenilor, in special partenerului ei, comediantul John Mulaney, “a fost alaturi de mine inainte de a intra in fiecare operatie si pentru ca a fost acolo cand m-am trezit, aducand mereu fotografii inramate cu baietelul nostru Malcolm, astfel incat sa fie primul lucru pe care il vedeam cand deschideam ochii”.

Actrita a fost corespondent al emisiunii “The Daily Show with Jon Stewart” iar printre filmele in care a jucat se numara “X-Men: Apocalypse”, “Magic Mike”, “The Predator” si “Office Christmas Party”.

Etichete: cuplu , olivia munn , operatie

Partenerii Nostri