Vedete

Paturica purtata de A$AP pe covorul rosu a fost creata de o strabunica

Articol scris de UTV Data publicării:

Cred ca suntem cu totii de acord ca Riri si A$AP Rocky au atras toate privirile pe covorul rosu de la MET GALA 2021, atat datorita outfiturilor, cat si datorita chimiei si schimbului de priviri dintre ei, nu-i asa? Yuuuus! Asa zicem si noi! Sunt fara doar si poate The Perfect Match! <3

 

Well, trecand acum la subiectul de astazi, si anume la povetea paturicii colorate pe care A$AP a purtat-o peste costumul ERL, se pare ca o femeie pe nume Sarah, sustine, pe social media, ca paturica a fost creata de strabunica ei, fiind ulterior donata pentru a-i tine de cald altcuiva... si acel cineva se pare a fost fix A$AP. Oh well! Strabunica a stiut ca intr-o zi paturica aia o sa devina cunoscuta in toata lumea. 

''Mi se pare fascinant cum ceva facut de strabunica mea din dragoste pentru mama mea, pentru a-i tine cald, care a fost donat, astfel incat sa tina si altcuiva de cald, a fost folosit pentru a face un statement puternic de arta, de catre oameni foarte talentati, care au dus design-ul ei la un alt nivel”, a notat Sarah.

In timp ce designer-ul Eli Russel Linnetz le-a spus celor de la VOGUE: ''Exista o poveste interesanta aici. Este superba la exterior, iar la interior reprezinta o lume plina de amintiri”.

Etichete: andreea din , utv , rihanna , a$ap rocky , unews

Partenerii Nostri