Vedete

Pe zi ce trece apar noi acuzatii halucinante despre Marilyn Manson! Avea o camera izolata fonic in care isi tortura iubitele...

Articol scris de UTV Data publicării:

Potrivit unei noi investigatii facute de cei de la Rolling Stone, Marilyn Manson continua sa se afunde in sirul interminabil de acuzatii grave, desprinse parca din filmele de groaza, care scot la iveala faptul ca in apartamentul lui ar fi existat o camera de sticla in care isi tortura iubitele.

Potrivit Rolling Stone, camera a fost izolata fonic de fostul chirias al apartamentului pentru a nu-si deranja vecinii atunci cand acesta facea muzica.

Ei bine, apartamentul a fost preluat ulterior de Manson care se pare ca i-a gasit un nou rol camerei. Mai exact, acesta isi ducea acolo iubitele pentru a le tortura psihic, ba chiar le tinea acolo inchise cu orele, numind camera ''Bad Girl's Room''.

Se pare ca investigatia este sustinta cuprinde o serie de declaratii si detalii socante facute de peste 55 de surse din anturajul lui Manson, printre care se afla si cateva victime ce au trecut prin mainile acestuia. Asadar, potrivit declaratiei facuta de una dintre fostele sale iubite, Ashley Morgan Smithline, se pare ca Manson o tinea inchisa ore intregi in camera de sticla. ''La inceput parea foare cool ideea. Apoi, a parut mai mult ca o pedeapsa. Chiar daca tipam, nimeni nu ma putea auzi.''.

Acuzatiile cutremuratoare despre comportamentul acestuia continua sa vina si din partea fostilor angajati sau membrii din trupa.

Printre acestia se afla si actrita din Game of Thrones, Esme Binco, care a povestit cum Menson o abuza verbal in repetate randuri, o tinea fara mancare, nu o lasa sa doarma, o musca, o taia si o abuza fizic in moduri care depasesc imaginatia unui om sanatos mental. Si mai trist este ca Manson a violat-o in repetate randuri in cei doi ani in care au fost impreuna, ba chiar a urmatit-o prin casa cu un topor, lovind peretii din jurul lui.

Ce parere are Manson de toate acuzatiile care i se aduc? Evident, neaga vehement totul, cantand despre mantuire si Dumnezeu in piese alaturi de Kanye West si Justin Bieber. Da, de-a dreptul halucinant.

Partenerii Nostri