Vedete

Pharrell Williams cere dreptate dupa ce varul sau a fost ucis de politie

Articol scris de UTV Data publicării:

Pharrell Williams cere sa se faca dreptate dupa ce varul sau, Donovon Lynch, in varsta de 25 de ani a fost ucis de politie in urma cu cateva zile.

Mai exact, se pare ca pe langa Donovon, alti doi tineri, printre care si Deshayla Harris, in varsta de 28 de ani, care a jucat in sezonul 17 din ''Bad Girls Club'', si-au pierdut viata dupa ce au fost impuscati de politisti, in Virgina Beach, iar alti opt oameni au fost raniti.

''Virginia Beach este simbolul sperantei si tenacitatii si, ca o comunitate, vom trece impreuna prin asta si vom iesi mai puternici”, a spus Pharrell.

Mai mult, artistul a postat, pe Instagram, o fotografie cu varul sau, in descrierea careia a explicat cum vietile pierdute pe 27 martie sunt ''o tragedie imensa'' si cum Donovon era ''o lumina puternica si cineva care mereu era alaturi de cei care aveau nevoie.'', cerandu-le autoritatilor ''transparenta, onestitate si justitie''.

De asemenea, se pare ca in urma tragediei, trei suspecti au fost arestati Ahmon Jahree Adams, in  varsta de 22 de ani, Nyquez Tyyon Baker, 18 ani, si Devon Maurice Dorsey Jr., 20 de ani, cu toate ca, totusi, ofiterul implicat in uciderea uciderea acestuia a fost trimis in concediu administrativ pe toata durata anchetei.

Cum se apara autoritatile? Ei bine, politia din Virginia Beach sustine doar ca Donovon avea o arma in mana in momentul incidentului. Cat despre numele ofiterului implicat in uciderea acestuia, se pare ca nu i-a fost dezvaluit numele si nici nu au fost facute publice filmări de la locul incidentului, motiv pentru care familia lui Lynch isi doreste ca adevarul sa iasa la iveala cat mai repede.  

Partenerii Nostri