Vedete

Pink se ofera sa plateasca amenda jucatoarelor de handbal din Norvegia

Articol scris de UTV Data publicării:


Dupa ce jucatoarele echipei de handbal pe plaja din Norvegia au fost amendata cu cate 1500 de euro fiecare din cauza faptului ca au purtat ''echipament neadecvat'' la Europenele de la Varna, Pink s-a oferit sa le plateasca amenda. De ce tine sa faca acest gest frumos?

Well, ca sa intelegeti mai bine, acel echipament considerat ''neadecvat'' de catre Federatia Europeana de Handbal face referire la purtarea pantalonilor scurti in loc de bikini, fiind catalogata instant o masura exagerata si sexista de Federatia Norvegiana de Handbal si nu numai, deoarece, in mod normal, jucatoarele au dreptul sa-si aleaga din timp modelul de echipament pe care il vor puta in timpul meciului, avand, de asemenea, dreptul sa-si acopere corpul in intregime daca isi doresc asta.

Ei bine, Federatia Norvegiana de Handbal le-a sustinut pe fete, aratandu-se mandra de faptul ca jucatoarele si-au facut auzita vocea si nu au cedat in fata unei atitudini sexiste.

Mai mult, acest gest nu a trecut neobservat, iar Pink a tinut sa-si exprime sustinerea pe retelele de socializare, oferindu-se chiar sa plateasca amenda pe care au primit-o.

''Sunt foarte mandra de jucatoarele echipei Norvegiene de handbal pentru ca au protestat impotriva regulilor sexiste in ceea ce priveste ''echipamentul'' acestora. Federatia Europeana de Handbal ar trebui sa fie amendata pentru sexism. Bravo voua, doamnelor. Va platesc eu amenda cu mare bucurie. Tineti-o tot asa!”, a scris Pink pe Twitter

I’m VERY proud of the Norwegian female beach handball team FOR PROTESTING THE VERY SEXIST RULES ABOUT THEIR “uniform”. The European handball federation SHOULD BE FINED FOR SEXISM. Good on ya, ladies. I’ll be happy to pay your fines for you. Keep it up.

— P!nk (@Pink) July 25, 2021

Evident, jucatoarele echipei de handbal pe plaja s-au aratat placut surprinse si foarte fericite de reactia artistei printr-un story pe Imstagram.

Partenerii Nostri