Vedete

Pop Smoke a fost impuscat mortal de un pusti de 15 ani!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce anul trecut au fost arestate patru persoane in cazul uciderii lui Pop Smoke, printre acestia aflandu-se si doi minori, ei bine, se pare ca in sfarsit a fost identificat faptasul crimei, acesta fiind unul dintre cei doi minori despre care va spuneam mai sus, in varsta de 15 ani!

Potrivit declaratiei detectivului LAPD, Carlos Camacho, ucigasul i-ar fi recunoscut unui alt detinut faptul ca el a fost cel care a apasat tragaciul pistolului cu care a fost ucis Pop Smoke.

Mai mult, Camacho a mai declarat ca motivul pentru care tanarul de 15 ani ar fi tras cele trei focuri de arma, ar fi fost bijuteriile rapperului, printre acestea aflandu-se si un ceas extrem de valoros, pe care l-a vandut ulterior pentru doar 2000 de dolari.

Si asta nu e tot. Dupa ce Pop Smoke a fost impuscat mortal, cele patru persoane au continuat sa-l loveasca cu picioarele, fugind in cele din urma de la locul crimei cu un lant si cu ceasul mentionat mai sus.

In acest moment toti cei care au fost implicati direct in uciderea lui rapperului se afla in arest si risca sentinta maxima, la moarte, prin injectie letala. 

 
Etichete: andreea din , utv , unews , pop smoke

Partenerii Nostri