EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Chris Hemsworth And Elsa Pataky Head To Lunch, Hand In Hand, In Byron Bay - 11 Jan 2024
Vedete Foto: Profimedia Images/Chris Hemsworth si Elsa Pataky

Pranz cu peripetii! Chris Hemsworth si Elsa Pataky au primit amenda de parcare dupa ce au lasat masina intr-o zona cu “parcarea interzisa”

Articol scris de UTV Data publicării:

Chris Hemsworth si Elsa Pataky au reusit inca odata sa puna stop gurilor rele care au speculat in mediul online ca s-au despartit.

Cuplul a iesit sa ia masa de pranz alaturi de Zara si Mike Tindall in Byron Bay, Australia.  Toate bune si frumoase pana s-au intors inapoi la locul de parcare unde ce sa vezi, surpriza, aveau amenda in geam si au fost nevoiti sa plateasca 250$ de dolari.

Actrita, in varsta de 47 de ani, a purtat o rochie inflorata si si-a accesorizat tinuta cu un colier de aur, o pereche de ochelari iar in picioare a purtat o pereche de… nimic.

In timp ce actorul de la Hollywood, Chris, in varsta de 40 de ani, s-a imbracat cat se poate de casual, cu un tricou alb simplu, o pereche gri de pantaloni scurti, o sapca si o pereche de ochelari.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Chris Hemsworth And Elsa Pataky Head To Lunch, Hand In Hand, In Byron Bay - 11 Jan 2024

Chris Hemsworth si Elsa Pataky sunt in prag de divort?

Cei doi sunt sot si sotie de mai bine de 10 ani, iar dupa cum bine stim mariajul nu este doar lapte si miere. Se pare ca Elsa si Chris au fost in vacante separate dar au petrecut Craciunul impreuna de dragul familiei.

“Relatia lor este cu semnul intrebarii de ceva timp. Faptul ca au fost in vacanta separat este un mare steag rosu, dar este nu este tot. Ei sunt in continuare o familie unita dar se indeparteaza unul de celalalt pe plan emotional. Chris vrea sa traisca o viata simpla in timp ce Elsa isi doreste mai mult. Pentru o perioada lunga de timp au fost cuplul perfect, frumosi amandoi, au trei copii superbi… o poveste de basm. Dar lucrurile s-au schimbat”, a spus un apropiat al celor doi pentru DailyMail.

Etichete: cuplu , chris hemsworth

Partenerii Nostri