NjFlOWY5ZWIxYzU0MjljZWVjNzY3NTg0NDFi.thumb
Vedete ProfiMedia Images/ Prince Jackson, Paris Jackson si Blanket Jackson

Prima reuniune publica a copiilor lui Michael Jackson in formula completa. Paris, Prince si Blanket au fost fotografiati pe covorul rosu

Articol scris de UTV Data publicării:

Cei trei copii ai legendarului Michael Jackson nu au mai aparut impreuna pe covorul rosu de ani buni. Blanket, 22 de ani, Paris, 25 de ani si Prince, 27 de ani, si-au pus hainele de gala si au mers in Londra in cinstea tatalui lor.

Cei trei au pozat impreuna pe covorul rosu la premiera “MJ: The Musical”, la un teatru din Londra. Paris a ales o tinuta plina de farmec pentru acest eveniment, imbracand o rochie midi maro inchis, cu bratele incrucisate. Prince, baiatul cel mare al lui Michael Jackson a optat pentru un costum clasic negru si o camasa grena, in timp ce mezinul, Blanket, a ales la randul sau o tinuta eleganta, un costum negru cu o camasa alba, deschisa.

"MJ: The Musical" Opening Night - Arrivals

Iesirea rara in public a copiilor lui MJ vine la o saptamana dupa ce Blanket a dat-o in judecata pe bunica paterna, KatherineJackson pentru a o bloca din a folosi fondurile lasate mostenire de tatal lui.

Cu ce se ocupa acum copiii lui Michael Jackson?

USA - Mike Tyson Cares And We2Matter Host 100 Women Matter Celebrity Fundraiser Gala - Beverly Hills

Michael Prince Jackson, este primul copil din casnicia cu Debbie Rowe, nascut pe 13 februarie 1997, in Los Angeles. Nasii lui sunt Macaulay Culkin (celebrul actor din filmul “Singur Acasa”) si Elizabeth Taylor.

Prince este un fan infocat al motocicletelor si are chiar si un canal de youtube dedicat pasiunii lui, plin de clipuri in care se plimba prin California si discuta diverse subiecte. How cool Is that?

Elton John AIDS Foundation's 32nd Annual Academy Awards Viewing Party - LA, Los Angeles, United States - 10 Mar 2024

Paris-Michael Katherine Jackson, nascuta pe 3 aprilie, 1998, in Los Angeles, din aceeasi casnicie a celebrului cantaret cu Debbie Rowe. A fost numita dupa orasul in care a fost conceputa. City of love, right?

Stiti vorba aia, aschia nu sare departe de drum, asa ca Paris a mers pe urmele tatalui ei si in 2020 a lansat EP-ul, Wilted. “Toata familia face muzica, sa fim seriosi, sunt o Jackson. Este complet normal sa fac muzica, dar un Jackson care sa cante folk indie? Mai rar asa ceva :)))”, a spus artista.

EXCLUSIVE: Paris Jackson and Beau Gabriel Glenn Are Spotted Filming their Latest Music Video in Los Angeles

Prince Michael Jackson II, zis si Blanket este mezinul familiei, acesta prefera sa apara mai rar in fata camerelor sau pe retelele de social media. Nascut dintr-o mama surogat in 2002. In anul 2015 a luat decizia sa isi schimbe numele in Bigi.

Nu stim foarte multe despre viata acestuia dar in 2019 tabloidele scriau despre el si fratele lui mai mare ca au o relatie de nedespartit, “sunt cei mai buni prieteni”.

Bigi a acordat un interviu in 2021 si a vorbit despre dorinta lui de a schimba lumea. “Asta cred ca vrem cu totii, sa ajutam oamenii sa aibe o viata frumoasa.” Good point!

Partenerii Nostri