Vedete Foto: Instagram/Puya

Puya, bombardat cu adidasi in timpul concertului

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca fanii lui Puya sunt cei mai entuziasmati fani pe care ii are un artist din Romania. De ce spun asta? Ei bine, in cadrul unui concert sustinut la Zilele Culturale ale Barladului, rapperul a fost asaltat de zeci de perechi de pantofi si tricouri in timp ce canta.

Cu toate acestea, Puya nu s-a suparat, ba mai mult decat atat, fara sa stea pe ganduri, a luat fiecare pereche in parte si a semnat-o.

“Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul si merita sa ma mai opresc din ce fac pentru o semnatura, doua”, a scris rapperul

Puya a comentat situatia inedita pentru click.

“Nu ma streseaza pozele si autografele... In ziua cand n-o sa vrea nici dracu o poza sau un autograf de la mine, abia atunci o sa incep sa fiu stresat. Chiar daca nu am timp sa semnez toate hartiile si sa fac toate pozele, faptul ca oamenii ma sustin, se gandesc la mine si ma apreciaza si dupa 25 de de ani de cantat, fie ca au 15 ani, fie 25, sau chiar 40+ e o binecuvantare pe care o simt in suflet si e dincolo de beneficiile materiale”, a spus Puya in interviu.

"Nu putine au fost datile cand in cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe strada si incurajat de acesti ‘necunoscuti’ care te cunosc cateodata mai bine decat tine. La sfarsitul zilei, ei sunt familia mea extinsa si sper din tot sufletul sa nu ii dezamagesc, desi oamenii sunt tot oameni, sa nu uitam! Chiar daca apar pe scena si canta… muzica uneste oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a adaugat artistul.

 

Etichete: concert , puya

Partenerii Nostri