WhatsApp Image 2024-02-20 at 15.18.57 (2)
Vedete Foto: Instagram/Radu Stefan Banica

Radu Stefan Banica a vorbit despre prima oara cand a urcat pe scena alaturi de tatal lui, Stefan Banica: “Andra a crezut ca poate sunt asistentul sau ceva”

Articol scris de UTV Data publicării:

Radu Stefan Banica, in varsta de 22 de ani, a povestit intr-o emisiune TV cum a fost primul eveniment la care a participat alaturi de tatal lui, Stefan Banica Jr. Tanarul este actor si cantaret, insa a stat departe de lumina reflectoarelor pana la varsta de 18 ani de aici si “indiferenta” cu care a fost tratat cand a urcat pe scena pentru prima oara.

Radu l-a insotit pe Stefan Banica la un concert, unde artistul in varsta de 56 de ani urma sa cante o melodie cu Andra. Tanarul nu a fost prezentat drept fiul celebrului cantaret, astfel ca sotia prezentatorului Catalin Maruta nici nu l-a bagat in seama.

„Odata eram la Romanian Awards si eu eram in spate. Cred ca acesta era primul eveniment la care ne-am afisat impreuna…nimeni nu stia ca sunt fiul lui. Erau multi bodyguarzi pe langa el si cand ma vedeau ziceau: «Ba, da-te de aici! Da-te!». Si ziceam: «Stati un pic ca sunt…» Si mergeam cinci pasi si zicea el: «Ba, e fiul meu». Si mergeam apoi in fata. Stiu ca a venit atunci Andra, si tata mi-a dat trofeul sa il tin, si el a vorbit cu Andra si eu il rugasem sa imi faca si mie cunostinta. Si nu mi-a facut, Andra a crezut ca poate sunt asistentul sau ceva. Nu s-a uitat deloc, apoi am vazut-o cum pleaca. Am zis apoi ca o sa vina momentul cand o sa o cunosc datorita mie nu datorita tie. Asa a fost prima mea intalnire cu Andra”, a spus Radu in cadrul emisiunii.

Stefan Banica nu si-a crescut copiii in puf

Artistul are doi baieti si o fata dar cu toate acestea nu i-a rasfatat si a tinut sa-i invete de la o varsta frageda ca banii nu cresc in copaci, ci se castiga cu munca si mult efort.

„Le-am explicat copiilor mei, de cand erau mici, ca banii nu cresc in copaci si ca tot ce au, material, se datoreaza muncii parintilor lor. Si atunci, atata timp cat stam impreuna, pana cand vor fi majori, munca asta trebuie respectata. Ca nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe retelele sociale cu tot felul de masini, ceasuri, haine de firma dobandite de la parintii lor si care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale parintilor. Si atunci e clar ca, nefiind muncite de ei, nu au cum sa le aprecieze la valoarea reala. Dar sunt si pusti care reusesc sa faca asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva", a povestit Stefan Banica pentru revista VIVA!

Stefan Banica este determinat sa-si lase copiii sa aleaga ce vor sa faca in viata, sa ii sprijine cat poate de mult si sa le fie alaturi. Acesta le-a insuflat ideea de familie, de apropiere de parinti, frati si bunici.

“Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo sa-i sprijin atunci cand au nevoie. Radu Stefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, desi are 14 ani, stie exact ce vrea sa faca. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu stiu de unde vine, dar care imi da o siguranta plaucta ca se va descurca in orice si-ar propune”, a mai declarat artistul pentru sursa citata.

Etichete: familie , stefan banica

Partenerii Nostri