aD0zZDJiMDNmNDZmNWMwM2Q1ZDM2NTgwMTZhMmM4YjI5Ng==.thumb
Vedete Foto: Instagram/Raluka

Raluka si iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decat ea, s-au mutat impreuna. Omul de afaceri i-a cunoscut parintii: “El este foarte fericit”

Articol scris de UTV Data publicării:

Raluka a facut un pas important in relatia cu barbatul de care este indragostita, cei doi s-au mutat oficial impreuna. Raluka a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamica si a exclus varianta de a fi mireasa, artista spune ca “nu este visul ei, niciodata nu a fost”.

Anul trecut, cantareata in varsta de 34 de ani s-a dat de gol si a dezvaluit ca are o relatie cu un barbat mai mare cu 20 de ani decat ea. Potrivit zvonurilor, iubitul ei ar fi Guy Kouris, proprietarul unui resort de lux din Mexic, care se presupune ca este divortat si are patru copii.

WhatsApp Image 2024-03-05 at 14.23.56

Raluka: “Barbatii mai in varsta reusesc sa ma inteleaga”

Artista a recunoscut ca ei ii trebuie un barbat mai in varsta, “Eu nu reusesc sa ma inteleg cu barbatii tineri. Mie imi trebuie mult mai in varsta. Intotdeauna cumva am tins catre cei care sunt mai in varsta. Reusim sa ne intelegem altfel, ei reusesc sa ma inteleaga pe mine mai bine, pentru ca nu-i usor cu mine, credeti-ma”, a spus artista la Pro FM.

Cand a fost intrebata de prezentatorul Bogdan Ciudoiu care a fost cea mai mare diferenta de varsta pe care a avut-o in relatie, Raluka a raspuns: “20”.

WhatsApp Image 2024-03-05 at 14.23.55

Raluka nu are acum timp sa devina mama

Artista si Guy Kouris au decis sa locuiasca sub acelasi acoperis, iar faptul ca barbatul s-a stabilit in Romania arata ca relatia lor este una serioasa. Referitor la posibilitatea de a deveni mamica, Raluka a explicat ca prima data asteapta sa o vada pe Ana Baniciu in aceasta ipostaza.

“Nu suntem la distanta, pentru ca el s-a mutat in Romania. Stam impreuna chiar! Cu siguranta voi deveni mama la un moment dat, doar ca deocamdata trebuie sa avem grija de bebelus, sa am grija de Ana. I-am zis ca prima data trebuie sa treaca ea prin toata aceasta frumuseste de emotie si dupa aceea eu. Am atat de multa treaba, incat nu am timp”, a spus Raluka pentru playtech.ro

Raluka: “Nu am de gand sa ma marit cu el”

Cantareata nu isi doreste sa ajunga in fata altarului, nu s-a visat niciodata mireasa si nu prioritizeaza ideea de a face nunta, “nu este stilul meu".

“Daca te referi la insuratoare si maritis, nu este stilul meu. Nu am de gand sa ma marit cu el. Nu m-am visat niciodata mireasa. E visul fetelor, dar nu al meu”, a mai spus ea.

Desi nu-si oficializeaza relatia cu iubitul ei, Raluka l-a prezentat deja parintilor: “Da. Si el e foarte fericit si parintii mei sunt fericiti”.

Etichete: raluka , cuplu

Partenerii Nostri