Vedete

Ray J i-a dat replica lui Kanye West! "Acest lucru trebuie sa inceteze. Am si copii!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye strikes again! :))) Omu' nu vrea sa-i dea pace lui Kim sub nicio forma! 

In timpul unui interviu recent cu Hollywood Unlocked, YE a facut aluzie la existenta unei alte casete pornografice intre sotia sa instrainata, Kim si fostul ei iubit, Ray J. El a sustinut ca a obtinut un laptop de la cantaret si acesta continea imagini intime inedite ale fostului cuplu,  impreuna.

Kim a negat existenta unei a doua casete intr-o declaratie de la inceputul acestei saptamani, iar acum, Ray J a intervenit. Se pare ca a abordat acuzatiile prin Twitter, scriind pur si simplu: „Acest lucru trebuie sa inceteze. Am si copii. "

De asemenea, managerul lui Ray J, David Weintraub, a facut si el o declaratie pentru E! News in care a declarat ca clientul sau nu va aborda probleme din trecut: „Ray J este concentrat pe copiii sai, pe compania de tehnologie Raycon si pe cariera sa in film/tv/muzica in acest moment, ii doreste numai bine lui Kim si Kanye in toate eforturile lor si nu va discuta sau aborda trecutul”, spune acesta.

Poate sunteti curiosi sa vedeti imagini din caseta respectiva, dar, probabil ca Ye a fost printre singurii care s-a bucurat de imaginile dintre sota lui sotie, Kim Kardashian, si fostul ei iubit, Ray J!:)))) Bad luck, Kanye!

 Intr-o declaratie, reprezentantul lui Kim a insistat ca laptop-ul si hard diskul care au fost colectate nu contineau continut sexual nevazut.

„Kim ramane ferma in credinta ei ca nu exista nicio a doua caseta. Dupa 20 de ani, isi doreste cu adevarat sa treaca de acest capitol (si) sa se concentreze, in schimb, pe lucrurile pozitive pe care continua sa le faca ca mama, antreprenor si pledeaza pentru reforma justitiei”, a conchis reprezentantul.

Of, Kanye! O sa-ti facem o rubrica speciala doar pentru tine si nebuniile pe care le faci, promitem!:))))))

Partenerii Nostri