*EXCLUSIVE* Celebrity guests arrive to Ellen DeGeneres' 59th Birthday Party Ellen DeGeneres Birthday Party
Vedete Foto: Profimedia Images/Bruno Mars si Jessica Caban

Relatia lui Bruno Mars cu Jessica Caban este pe butuci. "Traiesc vieti separate! Si-au petrecut Craciunul si Revelionul separat”

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantaretul, in varsta de 38 de ani, si modelul, in varsta de 41 de ani, sunt intr-o relatie din 2011 dar se pare ca totul a luat o intorsatura ciudata, ei si-au petrecut Craciunul si Revelionul separat, conform Daily Mail.

Din cauza programului aglomerat al lui Bruno relatia a avut de suferit iar un apropiat de-ai lor le-a spus celor de la The Sun ca “traiesc vieti separate”.

“Bruno si Jessica abia se vad, ei nu mai petrec timp impreuna, este foarte trist acest lucru dar se pare ca ei traiesc vieti separate. Cu toate ca au un trecut frumos impreuna nu cred ca vor fi in stare sa isi salveze relatia de data aceasta.”

Cei de la MailOnline au incercat sa ii contacteze pe Bruno si pe Jessica dar nu au primit nici un raspuns pana acum.

Bruno Mars si JEssica caban in 2016, poza la un show

Cum s-a cunoscut Bruno Mars cu Jessica Caban

Artistul s-a intalnit cu ea intamplator in 2011, intr-un restaurant. Fara sa stea pe ganduri, Bruno a mers la Jessica si au facut cunostinta, iar de atunci au fost ca Bonnie & Clyde.

De-a lungul timpului, au incercat sa-si tina relatia de parte de vazul tuturor si se crede ca traiesc impreuna in Hollywood Hills.

Intr-un interviu pentru revista Rolling Stone din 2016, Bruno a fost intrebat daca a cerut-o pe Jessica sau daca are in plan acest lucru, iar raspunsul lui a fost scurt si la obiect:

“Doamne! Ea este cea mai buna prietena a mea. Stanca mea. Ce e gresit in asta? Suntem fericiti.”

Jessica Caban a debutat ca model in anul 2002, dupa ce a fost aleasa de Jennifer Lopez sa apara in campania ei pentru o linie de haine. Aceasta a avut contact si cu actoria, a jucat in patru episoade ale serialului “Jane The Virgin”.

Etichete: bruno mars , cuplu

Partenerii Nostri