riri
Vedete

Rihanna a comentat zvonurile conform carora va deveni mama!

Articol scris de UTV Data publicării:

Upssss, no, it's not a baby! 

Rihanna a negat zvonurile recente in care se presupunea ca va deveni mama!

La inceputul acestei saptamani, cantareata in varsta de 33 de ani a fost numita erou national in Barbados, care a devenit republica independenta. Oficial aceasta face parte din cei 11 oameni numiti eroi nationali ai noii republici.

In urma acestui eveniment, presa a speculat ca fondatoarea Fenty Beauty ar fi insarcinata cu iubitul ei, A$AP Rocky. Sigur va intrebati de unde au pornit zvonurile...well, din cauza faptului ca artista poarta o rochie fluida portocalie, care nu se aseza perfect in zona taliei.

Un fan si-a comentat acesteia pe retele de socializare  legat de subiectul "baby mommy": "Pot sa vin la botezul copilului, sora? Adevar sau nu, bebelusii tai vor fi frumosi. Imi pare rau ca toata lumea e cu ochii pe uterul tau acum."

Riri nu a lasat situatia nerezolvata sau in aer, insa i-a raspuns fanului cu discretia sa specifica: "Haaaaaaa! Stawwwwp! Nu ai venit nici la celelalte 10 botezuri! Ma banuiti in fiecare an de asta, la naiba!", a scris artista adaugat emoji-ul care rade in hohote la sfarsitul mesajului.

Deci nici anul acesta n-a fost cu noroc! :))) Poate la anul, cine stie! :D

Partenerii Nostri