ASAP-Rihanna
Vedete

Rihanna a facut primele declaratii de la dezvaluirea sarcinii!

Articol scris de UTV Data publicării:

Finally, Riri ne-a mai dat si noua share la cateva detalii legate de sarcina, she knows ow to keep a secret, no jokeeeeeee!:))

Intr-un interviu pentru E!News, artista a povestit cum a reusit sa tina secretul sarcinii fata de prietenii ei si ce reactie a avut atunci cand a aflat ca va deveni mama.

Rihanna a muncit ceva sa tina sarcina secreta, chiar fata si de cei mai apropiati oameni ai ei.

Pe data de 31 ianuarie, cantareata si A$AP Rocky au facut publica marea veste, iar la petrecerea de celebrare a brand-ului sau Fenty Beauty si Fenty Skin brands, Riri a povestiti cu Justin Sylvester pentru E!News. 

Cum am aflat?! Well, avem si noi pilele noastre;)!

„Mi-a fost mai greu sa tin secretul fata de trupa mea, pentru ca sunt in preajma mea mereu, imi cunosc obiceiurile”, a spus ea. „Ei spun: „Nu vrei sa bei ceva? Nu fumezi?” Si mananc toate lucrurile pe care nu obisnuiesc sa le mananc. Ei stiu ca urasc dulciurile si, dintr-o data, cer prajituri si gogosi. Dar, in cele din urma, a trebuit sa le dau vestea si au fost toti socati, desigur, asa cum toata lumea a fost socata”, a continuat Riri.

De asemenea, cantareata a povestit cum s-a simtit si ea atunci and a aflat marea veste si nu, nu va imaginati ca a petrecut prea mult, vedeta a fost precauta si retincenta in a sarbatori.

„Cand am aflat, am crezut ca nu este real, stii? Am spus: „Nu este adevarat, nu?”, a marturisit ea. "Apoi, am simtit ca nu vreau sa ma entuziasmez prea tare pentru ca, desi, sunt vesti grozave, vrei sa vezi prin ce o sa treci, de fapt. Sunt asa fericita ca am trecut prin asta bine, pana acum si ca ot sarbatori cu toata lumea!", a incheiat Rihanna.

Cat despre A$AP Rocky, acesta a fost alaturi de Riri, n cadrul petrecerii si abia daa si-a dezlipit mainile privirea de pe ea, in timp ce aceasta a mers pentru prima data pe covorul rosu, de cand a anuntat sarcina.

 

 

Etichete: rihanna , a$ap rocky , parents

Partenerii Nostri