rihanna
Vedete

Rihanna a fost numita erou national in Barbados!

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna a fost declarata erou national de catre oficialii din tara ei natala, Barbados.

In timpul primului eveniment al tarii devenita republica, in urma unei ceremonii in care Regina Elisabeta a II-a a fost inlaturata din functia de sef al statului, Riri a primit titlul de Erou National.

Cantareata a primit titlul la prima ceremonie de inaugurare prezidentiala a tarii, unde Dame Sanda Mason a devenit presedintele insulei.

Prim-ministrul Mia Mottley, care s-a luptat pentru ca Barbados sa devina republica, i-a acordat artistei premiu si a completat cu un discurs in care a facut referire la piesa Rihannei din 2012 “Diamonds”.

“Mai presus de orice altceva, stapanind imaginatia lumii prin cautarea excelentei, cu creativitatea ei, disciplina ei si, mai presus de toate, angajamentul ei extraordinary fata de tara ei natala”, a spus Mottley despre Riri. “Fie ca tu sa continui sa stralucesti ca un diamant si sa aduci onoare natiunii tale prin lucrarile si actiunile tale.”, a incheiat prim-ministrul.

Si Printul Charles a participat la ceremonia de tranzitie a tarii: “Crearea acestei republici ofera un nou inceput. Din cele mai intunecate zile ale trecutului nostrum si din atrocitatea ingrozitoare a sclaviei care ne pateaza pentru totdeauna istoria, oamenii acestei insule si-au facut dreptate cu o forta extraordinara.”

Etichete: rihanna , andra brebu , barbados

Partenerii Nostri