Vedete

Rihanna a nascut: „Seamana leit cu mama...”

Articol scris de UTV Data publicării:

Fericire mare in familia Rihannei, artista a adus pe lume cel de-al doilea copil, este vorba despre un baietel. Artista si ASAP Rocky sunt parinti pentru a doua oară. Cuplul mai are un baietel in varsta de 1 și 3 luni, pe nume RZA, care a venit pe lume in luna mai a anului trecut. Surse ale publicatiei mediatakeout.com au declarat ca Rihanna a nascut, in decursul zilei de ieri, un baietel sanatoasa. Vedeta americana ar fi fost deja externata din maternitate și beneficiaza de asistenta medicala, alaturi de fiul nou-nascut, in vila din Los Angeles. 

Potrivit surselor citate de publicatia mediatakeout.com: Seamana leit cu Rihanna, mai ales cand vine vorba de ochii de culoare deschisa”, a mai precizat sursa pentru mediatakeout.com

Baietelul a venit pe lume la scurt timp dupa ce Rihanna a anuntat ca brandul de imbracaminte al vedetei Savage Fenty tocmai a lansat o noua linie de imbracaminte pentru mame si femei gravide.

„Noua capsula de maternitate are rolul de a aduce acea incredere si confort mamelor in fiecare etapa a calatoriei lor', spune Rihanna. „Vreau sa le reamintesc oamenilor ca poti in continuare sa te simti atragatoare si sa te simti bine in propriul corp, chiar daca esti mama”, potrivit VIVA.

Etichete: rihanna

Partenerii Nostri