rrrr
Vedete

Rihanna & A$AP Rocky strikes again! Formeaza un cuplu sau nu?

Articol scris de UTV Data publicării:

Sa fie oare vorba despre o iubire cu nabadai intre Rihanna si A$AP Rocky? Stim, stim... la asta ne tot gandim si noi de ceva vreme incoace, mai ales dupa ce o sursa a declarat pentru publicatia People ca cei doi sunt mai mult decat prieteni in ultima perioada, insa de aceasta data ar fi vorba de ceva mai serios, deoarece si in trecut au avut ''lucruri de impartit'', in special in 2013, cand cei doi au fost surprinsi sarutandu-se de mama focului in pauza filmarilor pentru clipul ''Fashon Killa''. Dupa care au urmat declaratiile celor apropiati care au confirmat faptul ca acestia sunt ''prieteni cu beneficii'' si doar se bucura de timpul petrecut unul cu celalalt, fara a fi intr-o relatie. Oh wellllll....:))) Never say never! 

Ei bine, daca ar fi sa ne luam dupa declaratia despre care v-am spus mai sus, care spune ca cei doi au fost surprinsi luand cina cu prietenii intr-un local din New York, weekendul trecut. Nu este prima oara pe anul asta cand cei doi au fost surprinsi impreuna, deoarece de la despartirea Rihannei de miliardarul Hassan Jameel, care a avut loc in ianuarie, aceasta a tot fost vazuta in preajma lui ASAP. Mai mult, rapperul si-a facut aparitia si in campania Rihanney, Fenty Skin, motiv pentru care au si aparut impreuna in diferite interviuri.... sau sa nu fi fost doar asta motivul?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Inca o aparitie care a devenit virala pe social media au fost materialele celor de la GQ si Vogue, in care cei doi si-au raspuns reciproc mai multor intrebari, observandu-se clar o chimie intre cei doi. Mai mult, A$AP a dat din ''casa'' si a povestit cum a fost sa lucreze cu Riri.

„Cred ca cel mai greu lucru in a lucra cu tine este ca nu te plictisesti si razi tot timpul. Așa e... este comedie (...) Asta este partea cea mai grea. Stii, oamenii sunt atat de misto ca este greu sa nu razi.'' - spune A$AP Rocky.

Speculatiie ca cei doi ar forma un cuplu au ''explodat'' initial pe internet, dupa ce o poza in care acestia au fost surprinsi impreuna, la un concert din New York, a devenit virala pe retelele de socializare, fanii fiind mai mult decat placut surprinsi de cele vazute. Insa nici pe atunci nu era totul clar referitor la o posibila relatie intre cei doi, deoarece ambii au pastrat tacerea, insa declaratiile surselor de la acea vreme dadeau de inteles ca da, cei doi se simt bine unul cu altul. „Se intalnesc de la inceputul lunii decembrie, se simt mai bine sa tina totul secret”, a declarat o alta sursa pentru Urban Islandz.

Doar noi ne dorim mult ca cei doi sa formeze un cuplu pe bune? Sau si voi? Ok, ok... stim raspunsul! Si voi, in afara de Lil Uzi Vert care se pare ca i-a dat unfollow Rihannei dupa cele auzite. Uppppsss! :d

 

 

Etichete: utv , rihanna , a$ap rocky

Partenerii Nostri