Vedete

Rihanna gravida! Vezi reactia tatalui ei! 

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna și A$AP Rock vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea a adus multă fericire în familiile celor doi. Artista în vârstă de 33 de ani, si-a anuntat sarcina prin intermediul unei şedinţe foto si postata pe retelele de socializare, care la scurt timp s-a viralizat!

Pentru această şedinţă foto RiRi a purtat o jachetă roz Chanel de 8000 de dolari, fără cămaşă pe dedesubt. 

Tatăl artistei originare din Barbados este extrem de încântat. Aceasta a dat o declarație pentru o revista în care a povestit cum a reacționat când fiica sa i-a spus că va fi bunic. 

„Sunt extaziat", a mărturisit Ronald. „Sunt atât de fericit. Am sărit de bucurie. Sunt încă atât de entuziasmat". „Rihanna a spus întotdeauna că își dorește copii, îi iubește. Întotdeauna are grijă de copiii verilor ei... va fi o mamă bună", a conchis tatăl lui RiRi.

Ronald a mărturisit că Rihanna l-a sunat duminică seara și i-a spus de sarcină, cu o zi înainte de a face publică vestea.

„Tocmai am primit vestea de la ea aseară și mi-a trimis câteva fotografii. Sunt în al nouăla cer. Ea e o persoană atât de frumoasă."

Fanii artistei cred că Rihanna a purtat o jachetă roz în ziua în care a s-a lăsat fotografiată cu burtica de gravidă la vedere, pentru a da de înțeles că așteaptă o fetiță, în timp ce alții glumesc că fostul ei iubit Drake a căzut „în genunchi" după ce a aflat vestea.

Un fan a scris: „Rihanna a purtat jacheta roz intenționat. Ea va avea o fetiță". „Altul a scris: „De ce simt că haina roz indică faptul că va apărea o mini Rihanna, spune-ne doar că ai o fată Riri". Un altul a adăugat: „Rihanna ne-a dezvăluit că va avea o fetiță fără să ne spună de fapt. Uită-te la culoarea roz".

Rihanna a fost fotografiată pe stradă, într-o haină Chanel vintage, roz aprins, în valoare de 8.000 de dolari, pe care a purtat-o deschisă, pentru a lăsa la vedere burtica de gravidă de câteva luni.

Indiferent de ce o sa fie, noi ne bucuram pentru tine Riri! 

Etichete: utv , rihanna , drake , ronald

Partenerii Nostri