Vedete

Rihanna: ''Nu o sa va asteptati la ceea ce o sa auziti, retineti asta.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Avem vesti despre mult asteptatul album ai Rihannei! Se pare ca artista si-a informat fanii sa se astepte la un sound complet nou atunci cand se gandesc la urmatorul album pe care-l va lansa.

”Nu o sa va asteptati la ceea ce o sa auziti, retineti asta. Tot ceea ce stiti despre vechea Rihanna nu o sa mai fie.”, a declarat Riri pentru Associated Press.

“Experimentez, iar muzica este ca fashion-ul, ar trebui sa fii capabil sa te joci, sa porti hainele pe care ti le doresti, iar eu asa tratez si muzica. Asa ca ma distrez, tocmai de aceea o sa fie totsl diferit”, a continuat artista.

Rihanna a lansat albumlul “Anti” in 2016, iar NME a acordat albumului 3 stele dupa lansare, spunand ca este “clar un album plin de bangere, genul de album care te face sa o iei si mai in serios pe Rihanna’.  Well, din 2016 si pana acum, insa, Riri nu s-a mai Laudat cu nimic, in afara de colaborarea din 2020 cu Partynextdoor, la piesa ''Believe it''.

Mai mult, Rihanna se pare ca are probleme cu tatal ei pe care l-a dat in judecata pentru ca se folosea de numele ei petru a face bani. Totul e bine cand se termina cu bine, pentru ca artista a optat, intr-un final, pentru o solutionare extrajuridiciara.

Well, hai cu muzica aia noua Riri, we’re waiting!!!!

Etichete: utv , rihanna , unews , andra brebu

Partenerii Nostri