Vedete

Rihanna promite muzica noua in curand! Oare e pe bune de data asta?

Articol scris de UTV Data publicării:
 Guys, Rihanna ne anunta, din nou, ca va urma muzica noua. Hmm... stim, stim... a mai zis asta de zeci de ori. Totusi, oare sa fie pe bune de data asta?
 
Fanii asteapta de foarte mult timp un follow-up la ultimul ei album din 2016 "Anti", iar cand un paparazzi a intrebat-o daca urmeaza "Muzica noua? Ceva?", aceasta i-a raspuns "curand, curand, curand". Asa sa fie? 
 
Rihanna a promis inainte ca noul album "merita asteptarea", in timp ce si-a anuntat fanii sa se astepte la un "sunet complet diferit". De data asta suntem chiar curiosi si nerabdatori! Rihanna, ar fi bine sa nu ne pacalesti! :))))
 
De asemenea, aceasta a insistat pe faptul ca mereu lucreaza la muzica ei, spunand: "Lucrez mereu la muzică nouă. Doar pentru că nu am lansat un album de câțiva ani, nu înseamnă că nu am lucrat la el. Nu voi lansa muzică doar pentru că oamenii si-o doresc. Voi face să merite așteptarea – și va merita așteptarea.”
 
Artista a mai adaugat: "Pentru mine este vorba despre atingerea excelenței. De aceea nu voi scoate niciodată un album de dragul de a-l lansa sau nu voi face niciodată un film doar de dragul lui sau o colaborare în modă doar de dragul ei. Trebuie să cred în acel ceva."
 
Mmmmda corect, o sa mai rabdam putin, zic! Între timp, Rihanna și-a reeditat recent toate cele opt albume de studio pe vinil în ediție limitată. That's cool! Acestea sunt disponibile pe shoprihanna.com. So enjoy! 
 
Etichete: utv , rihanna , unews

Partenerii Nostri