rihanna-1-2000
Vedete

Rihanna si A$AP Rocky au mers impreuna la petrecerea lui Drake!

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna si ASAP Rocky continua sa se afiseze impreuna.

Desi niciunul dintre cei doi artisti nu a confirmat oficial relatia, cuplul zvonit a fost vazut impreuna la petrecerea lui Drake din West Hollywood, la celebrul hotspot Delilah.

Potrivit celor de la E!News, Riri si Rocky au petrecut impreuna cu rapperul."Drake a gazduit o petrecere cu un numar imens de prieteni la Delilah, iar Rihanna si ASAP nu au lipsit."- a spus sursa. In ciuda fostei relatii amoroasa dintre cantareata si Drake, sursa ne spune ca cei doi nu-si poarta pica."Sunt prieteni buni si Drake chiar il place pe ASAP".

Nu a lipsit nici alcoolul de la petrecerea vedetelor care a tinut pana de dimineata. "Rihanna si Asap au sosit pe la mijlocul noptii si au stat cateva ore bune. Se plimbau din living in camera privata, radeau cu Drake si beau. Erau acolo sticle din 1942, toata lumea bea shot-uri si se distra de minune."- a continuat sursa.

Desi au venit separat la petrecere, cei doi au plecat impreuna. "ASAP a fost in preajma ei tot timpul, dar nu au fost extrem de afectuosi. Au plecat cu aceeasi masina"- a marturisit sursa care a adaugat ca Rihanna l-a pupat pe obraz pe Rocky inainte sa plece. How cute is that?! <3

"Trebuie sa fi fost o seara reusita pentru ei, deoarece nu sunt genul care-si arata afectiunea in public, insa pe obrazul lui am vazut urme de ruj rosu, acelasi ruj pe care-l purta ea."- a incheiat sursa.

Zvonurile ca cei doi ar avea o relatie au inceput in 2020, imediat dupa despartirea artistei de Hassan Jameel. In ianuarie 2020, cei doi au fost vazuti intr-un restaurant italian extrem de popular luand cina si bucurandu-se de un date reusit. Mai mult de atat, au sarbatorit impreuna Craciunul in Barbados, alaturi de familia artistei.

Partenerii Nostri