Rihanna Launch Event
Vedete NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 11: Singer Rihanna attends the launch of her first visual autobiography, "Rihanna" at Guggenheim Museum on October 11, 2019 in New York City. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)

Rihanna si CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, doneaza 15 milioane de dolari catre serviciile de sanatate mintala din SUA

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa o serie de donatii importante facute de Rihanna, afla ca artista nu se opreste aici, deoarece s-a asociat din nou cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, pentru a dona 15 miliaoane de dolari, catre serviciile de sanatate mintala din SUA.

Mai exact, este vorba despre o asociere comuna intre organizatia nonprofit, The Clara Lionel Foundation si initiativa CEO-ului Twitter, #SmartSmall, care va ajuta la finantarea servicilor de sanatate mintala in contextul tulburarilor sociale actuale, dar si a efectelor pandemiei.

Potrivit declaratiei pe care au facut-o reprezentantii Fundatiei Clara Lionel: ''Problemele rasiale cauzate de sistemele construite pentru a mentine oamenii in siguranta, agraveaza impactul coronavirusului asupra sanatatii mintale a persoanelor din SUA. Chiar daca majoritatea statelor au inceput sa ridice restrictiile in ultimele zile, milioane de americani continua sa se confrunte cu provocari descurajante cand vine vorba de sanatatea lor, starea lor psihica si bunastarea economica.

S-a obervat o crestere dramatica a cererii pentru furnizorii de servicii de sanatate mintala si de prevenire a cazurilor de suicid, in special in randul tinerilor si a comunitatii LGBTQ, cele mai afectate orase fiind Chicago, Illinois si Newmark si New Jersey.''.

Aceasta este cea mai recenta donatie facuta de Riri, deoarece pana in prezent a donat mai mult de 36 de milioane de dolari pentru lupta impotriva coronavirusului.

Etichete: utv , rihanna , unews , jack dorsey

Partenerii Nostri