Vedete

Rita Ora vorbeste despre prima intalnire cu Madonna: ''(...)a trebuit sa ingenunchez''

Articol scris de UTV Data publicării:
Rita ora a avut parte de o prima intalnire EPICA cu Madonna! OK... si ciuuuudata, am putea spune. De ce? Well, artista a marturisit recent, in cadrul unui interviu acordat emisiunii The Tonight Show, ca aceasta a intalnit-o pentru  prima oara pe regina muzicii pop, pe cand nici nu-si incepuse bine cariera muzicala, pe atunci lucrand la o linie de imbracaminte pentru Madonna. 
 
''Chiar m-a ajutat sa gasesc locul unde pica lumina aia buna, evident, pentru asta a trebuit sa ingenunchez pe podea.''. Si asta nu e tot! Se pare ca dupa ce s-a asezat pe podea, a continuat sa continue conversatia cu Madonna. Hahaha... how funny was that! E amuzant doar daca iti imaginezi tot dialogul celor doua. 
 
Mai mult, Rita spune ca nu-i venea sa creada ca e adevarat ce se intampla, avand impresia ca rugaciunile au prins viata. Asta deoarece Rita Ora este o fana declarata a Madonnei. ''O asteptam tremurand. Stiam ca o sa vina. Sora mea ma intreba <<Esti ok? Artati ca o nebuna.>> Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa merg la baie ca sa-mi trag respiratia inainte sa dau ochii cu ea. Apoi a aparut Madonna la eveniment, in atentia reflectoarelor si i-am spus <<Buna, ma bucur sa te cunosc!>>, iar ea mi-a raspuns ceva de genul <<Vezi ca aici pica lumina bine>>. '' - a povestit Rita Ora.
 
Dupa toata discutia asta, siti povestea.
 
Totusi, oare si-ar fi imaginat ea Rita pe atunci ca peste cativa ani urma sa cante alaturi de idolul ei si sa devina ceva obisnuit sa-si intersecteze drumurile artistice? Anyway... dincolo de statut, cu totii suntem oameni si cu totii avem idoli, chiar si vedetele mondiale au idolul lor. Si, da, interesanta intalnirea celor doua:)) am ras. 
Etichete: andreea din , utv , rita ora , unews , madonna

Partenerii Nostri