Russia v Saudi Arabia: Group A - 2018 FIFA World Cup Russia
Vedete MOSCOW, RUSSIA - JUNE 14: British popstar Robbie Williams performs during the opening ceremony prior to the 2018 FIFA World Cup Russia Group A match between Russia and Saudi Arabia at Luzhniki Stadium on June 14, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Robbie Williams a vorbit despre cea mai grea perioada din viata lui, Elton John fiind cel care l-a salvat!

Articol scris de UTV Data publicării:
Robbie Williams a facut recent o dezvaluire socanta despre problemele pe care le-a intampinat din cauza dependentei de care a suferit. Invitat in cadrul emisiunii The Jonathan Ross Show, acesta a  sarbatorit 19 ani de cand a renuntat la consumul substante interzise si alcool, discutand despre cea mai grea perioada din viata lui, din care se pare ca Elton John a fost cel care a reusit sa-l  salveze.
 
Robbie a spus cum cantaretul Honky Cat a incercat din greu sa-l convinga sa mearga la dezintoxicare, insa fara succes. ''El chiar a incercat cu adevarat sa ma ajute. Am avut  o saptamana la dispozitie  pana sa fiu nevoit sa merg la reabilitare, timp in care am avut de lucrat la doua piese pentru primul meu album, una dintre ele era piesa ''Angels'' si cealalta ''Let Me Entertain You''.
 
Intre timp insa se pare ca Elton a aparut in calea acestuia, invitandu-l la el acasa pentru a asculta cateva piese pe care Robbie le facuse pana in acel moment. ''Elton m-a invitat la el acasa sa asculte piesele pe care le facusem pana atunci.''. Insa chiar in noaptea in care trebuia sa ajunga la Elton, acesta bause mai multe pahare de alcool, in diferite pub-uri. ''Bausem undeva la 10 pahare inainte sa ajung la studio. Am sfarsit sub biroul de mixat unde mai aveam putin vin rosu si apoi mi-am dat seama ca la ora 3 trebuie sa ajung la Elton.
 
Robbie a ajuns, in cele din urma, la Elton John acasa, cu un aspect fizic neglijat, baut si cu pete de vin pe camasa. Sunteti curiosi de reactia lui Elton, nu? Stim  si noi am fost. Well, se pare ca acesta ia deschis usa si vazandu-l in ce stare se afla, i-a spus ca trebuie sa ajunga urgent la reabilitare, moment in care Robbie a realizat ce se intampla si a fost de acord cu acesta, spunand: ''Trebuie sa merg la reabilitare''.
Acesta a mai marturisit ca discutia a mai continuat o perioada la usa, dupa care Elton si partenerul sau, David Furnish au decis sa-l lase sa doarma peste noapte in casa lor din Windsor, fara a avea idee de o sa se intampla in dimineata urmatoare. ''M-am trezit, dar nici nu am deschis bine ochii si am primit o palma peste umar, iar cand m-am uitat in jurul meu l-am vazut pe Elton si pe David, alaturi de un doctor si un psihiatru, care erau acolo pentru a ma duce la reabilitare.''.
De asemenea, Williams l-a laudat pe cel datorita caruia s-a vindecat. ''Elton este cel mai iubitor si generos om pe care ti l-ai putea imagina si a ajutat atatia oameni de-a lungul anilor.''.
Probabil ca Elton a stiu perfect ce lupta ducea Robbin, stiind cum sa ia cea mai corecta decizie, deoarece si el s-a luptat in trecut cu dependenta, sarbatorind recent 29 de ani de sobrietate.
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri