profimedia-0286006714
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Robert de Niro si Nobu Matsushisa

Robert de Niro isi deschide hotel la Marea Neagra, la 100 de km de Vama Veche

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul actor Robert de Niro isi deschide hoteluri de lux la Marea Neagra. Primul hotel va fi in centrul orasului Sofia, iar al doilea pe o plaja din Varna.

De Niro este co-proprietar al celebrului lant-hotelier inceput in 1994 impreuna cu cativa parteneri de afaceri. Compania vedetei detine 38 de hoteluri in intreaga lume.

Hotelul situat in cladirea emblematica “bancara” din centrul orasului Sofia va oferi un amestec de cazare de lux si experiente culinare rafinate. Cea de-a doua proprietate va infrumuseta coasta pitoreasca a Marii Negre din Bulgaria, oferind un refugiu linistit la malul marii.

Robert de Niro, Nobu Matsushisa et Meir Teper inaugurent le Nobu Hotel Marrakech (Maroc)

Nobu Hospitality este lider global in industria opsitalitatii de lux

Aceste proprietati sunt rezultatul unei colaborari intre Nobu Hospitality si operatorul hotelier GHV-Dolphins. Parteneriatul are ca scop aducerea renumitului brand Nobu in Bulgaria, adresandu-se calatorilor pretentiosi care cauta opulenta si ospitalitate de neegalat.

Nobu Hospitality a fost fondata in 1994 de Nobu Matsuhisa, De Niro si Meir Teper. Odata cu deschiderea primului sau hotel in Las Vegas in 1994 firma si-a extins de atunci portofoliul pentru a include 38 de hoteluri si 12 proiecte de resedinte in intreaga lume.

Etichete: robert de niro

Partenerii Nostri