Vedete

Ruby: „Eram constienta de probleme si de o posibila despartire''

Articol scris de UTV Data publicării:
Dincolo de faima, vedetele sunt tot oameni, la finalul zilei. Oameni care au o viata personala, au zile bune si zile proaste, tipa, plang, zbiara, sufera si se ridica iara! Am facut o rima ca sa mai inveselesc fraza, ca parca prea o dadusem in melancolie... ok, ok, ok, e toamna stiu.
 
Revenind la ale noastre, Ruby si-a deschis sufletul recent si a povestit despre durerea pe care a simtit-o atunci cand parintii ei au divortat, insa, cu toate astea, a ales sa vada situatia si dintr-o alta perspectiva, ceea ce i-a adus numai de castigat lately.
 
„Eram constienta de probleme si de o posibila despartire, insa s-a intamplat cand eram deja maricica. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viata. Am suferit, dar am refuzat sa ma axez pe durere. Am depasit momentul si am inteles ca in viata astfel de lucruri se intampla si nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!”,a declarat Ruby pentru  Cancan. 
 
De asemenea, ca tot vorbim de familie, Ruby a adus in discutie si relatia pe care o are de multi ani cu iubitul ei, Robert, spunand ca nu are in plan sa faca un copil in viitorul apropiat, deoarece mai are cateva planuri de dus la capat.
 
„Ce vrea Dumnezeu! Daca Dumnezeu vrea sa apara un copil, apare. Eu, momentan, nu lucrez la asta, dar nu ma pun in calea planurilor pe care le face Dumnezeu pentru mine. Nu ma vad mireasa, pentru ca sunt axata pe alte lucruri. Ma vad, in schimb, mama de baiat pentru ca eu sunt mai baietoasa”, a continuat Ruby.
Etichete: andreea din , utv , unews , ruby

Partenerii Nostri