Vedete

S-a facut dreptate pentru Britney! Tatal ei a renuntat la tutela

Articol scris de UTV Data publicării:

In sfarsit avem motive de bucurie in cazul lui Britney Spears! Dupa 13 ani, tatal artistei a renuntat la tutela, in fata Curtii Superioare din Los Angeles. Ce veste bunaaaaaa! <3

Aceasta schimbare radicala de situatie vine la scurt timp dupa ce avocatul lui Jamie Spears a declarat ca nu exista sanse ca acesta sa renunte la tutela, dar, cu toate astea, se pare ca lucrurile s-au mai schimbat intre timp, deoarece datorita faptului ca intreg cazul a fost mediatizat pana la cel mai mic detaliu, iar presiunea din partea sustinatorilor lui Britney a fost imensa, Jamie Spears a hotarat sa ia decizia cea mai inteleapta. 

„Este foarte discutabil daca o schimbare de tutore in acest moment ar fi in interesul doamnei Spears. Chiar daca domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede ca o lupta publica privind tutela cu fiica sa este in interesul ei. El va colabora cu avocatul fiicei sale pentru a pregati o tranzitie usoara in cadrul tutelei”, spune avocatul tatalui lui Britney.

In acelasi timp, avocatul artistei, Mathew Rosengart, si-a exprimat bucuria printr-un mesaj postat pe social media prin care cofirma reusita.  ''Suntem fericiti ca domnul Spears si avocatul sau au admis astazi intr-un document juridic ca trebuie sa se retraga. S-a facut dreptate pentru Britney''.

Mai mult, avocatul lui Britney e hotarat sa continue ancheta asupra felului in care Jamie Spears a strans timp de 13 ani milioane de dolari de pe urma fiicei sale, in timp ce Britney nu avea dreptul de a se folosi de vreun ban fara acordul tatalui ei. 

 

 

 

 

Partenerii Nostri