Vedete

S-au certat Alex Velea si Zanni?

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cearta dintre Lino, Mario Fresh si Alex Velea, care se presupune ca a inceput din cauza Antoniei, Alex Velea a vorbit despre omul pe care l-a sustinut si l-a ridicat in cariera, Zannidache.

Dupa ce a devenit castigatorul Survivor 2021, Zanni a reusit sa isi ofere un trai mai bun si sa isi indeplineasca cel mai mare vis: si-a cumpar propriul lui apartament!

Stiti voi...lume multa, mese putina, zvonurile circula repede, iar ele spun ca Zanni si Velea nu mai sunt la fel de apropiati. 

Intr-un interviu acordat celor de la Viva, Alex Velea a spus ca nu se pune problema de asa ceva si ca devine foarte sensibil atunci cand vine vorba de Zanii, numindu-l "copilul lui de suflet".

„Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mica depresie de care a reusit sa treaca. Sa nu uitati ca a crescut fara parinti, iar anul acesta a stat sase luni in jungla. A fost putin debusolat, dar de-aia ma are pe mine. Ca sa-l ancorez in realitate si sa-i explic ca viata e plina de neprevazut, dar ca e frumoasa si trebuie traita intens, indiferent de ce zice „stanga sau dreapta”, a declarat Velea.

Cat despre presupusele zvonuri, cantaretul de trapmanele a povestit ca Zanni "a fost mereu in priza si toata lumea l-a zapacit cu intrebari si interviuri", motiv pentru ca nu a avut timp sa se bucure de ce a realizat si sa respire linistit, insa sunt mai bine ca niciodata si se simte mandru ca Zanni a resuti ce si-a propus.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri