Vedete

Scadalul continua! Britney Spears ii cere surorii sale sa mearga la detectorul de minciuni!

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears vrea ca sora ei, Jamie Lynn Spears, sa faca un test cu detector de minciuni.

Cred ca dupa multe cautari, i-am gasit varianta feminina a lui Kanye West! Oare ar trebui sa face o rubrica speciala doar pentru ei doi? Hmmm...

In ultimele saptamanii, surorile Spears au fost in atentia presei, iar cearta dintre ele a atins cote maxime, Britney amenintand-o pe Jamie ca va apela la lege din cauza declaratiilor pe care sora ei le-a facut in noua sa carte, "Things I Should Have Said".

 Britney a share-uit pe Instagram  un clip dintr-un episod recent al emisiunii  din S.U.A. "The Talk" , in care gazda emisiunii, Adrienne Bailon, a intrebat de ce Jamie Lynn a ales sa-si lanseze memoriile atunci cand a facut-o, iar in descrierea postarii, Britney si-a dublat argumentul si a acuzat-o pe Jamie ca vrea sa faca bani de pe urma ei.

„Felicitari celui mai bun vanzator... Nu sunt deloc surprinsa!!! Nesimtirea ta de a vinde o carte acum si de a vorbi rahat.. dar si acum minti, asa cum ai mintit despre Alexa Nikolas!!!! " a scris cantareata, referindu-se la comentariile facute recent de fostul co-star al lui Jamie Lynn, Zoey 101. „Mi-as dori sa faci un test al detectorului de minciuni, astfel incat toate aceste mase de oameni sa vada ca minti prin dinti despre mine!!!! Mi-as dori ca Cel Atotputernic, Domnul sa poata cobori si sa arate acestei lumi intregi ca minti si sa faci bani de pe urma mea!!!!"

Britney a continuat sa o acuze pe sora ei si in legatura cu maturia lui Lynn in care a spus ca a ajutat-o in timpul mandatului ei de 13 ani, care a fost incheiat in noiembrie anul trecut.

„Bestseller national ???? DUH... momentul cartii tale a fost incredibil, Jamie Lynn... mai ales stiind ca intreaga lume nu avea idee ce mi-ati  facut cu adevarat !!!! Intreaga mea familie, inclusiv tu, spuneti ca VOI ATI FACETI 'NU STIU...Bulls**t!!! Dar ceea ce spun aceste femei aici este destul de clar!!!! Sunt cam socata ca aceste surori sufletesti adevarate nu spun lucrurile asa cum sunt! !!" ea a adaugat.

Jamie Lynn nu a raspuns, inca, la postarea lui Britney. 

Partenerii Nostri