Vedete

Scandal surprins pe live intre DaBaby si iubita lui, DaniLeigh! Afla de ce a intervenit politia!

Articol scris de UTV Data publicării:

DaBaby si iubita lui, DaniLeigh au intrat intr-un conflict in timpul unui live pe Instagram care s-a sfarsit cu aparitia politiei la usa rapperului, dar si cu noi dezvaluiri socante care il pun, din nou, pe DaBaby intr-o lumina proasta.

Mai exact, rapperul a intrat cumva in posesia telefonului lui DaniLeigh si a intrat pe live de pe contul ei de Instagram. Daniliegh, care pana acum a evitat sa posteze poze sau video-uri cu nou-nascutul, a fost de aceasta data surprinsa de iubitul ei in pat, hranindu-si copilul, in timp ce intre cei doi avea loc un schimb de insulte pana cand, la un moment dat, live-ul s-a inchis. Ei vine, ghici ce? Abia de aici a inceput scandalul si seria de dezvaluiri despre comportamentul rapperului.

DaniLeigh a revenit in live si le-a aratat urmaritorilor ce s-a intamplat intre timp in casa rapperului. Mai exact, se pare ca DaBaby a chemat politia la usa, dupa ce ar fi rugat-o pe DaniLeigh sa paraseasca impreuna cu copilul lor locuinta.

Ce a avut rapperul de zis dupa gestul sau neinteles? Acesta a scris o declaratie lunga la scurt timp de la incident, pe care a postat-o pe Insta Stories, sustinand ca doreste ''sa se indeparteze rapid de orice comportament ostil expus''.

''Pe baza reputatiei mele, cu multiple amenintari de a pune la cale o schema de internet si o persoana care refuza sa ma lase in pace, eu si o alta persoana de aici am decis sa o inregistram. Nu am batut, nu am tipatla ea si nu am tinut pe nimeni cu forta'', spune rapperul.

De asemenea, DaBaby a spus ca nu vrea sa depuna acuzatii, dar vrea doar sa fie indepartat in mod pasnic de tot scandalul.

Pe de alta parte, DaniLeigh vine cu acuzatii grave despre acesta, care scot la iveala lucruri care lasa de dorit in ceea ce-i priveste comportamentul omului cu care isi imparte viata.

''Deoarece Baby vrea sa faca o declaratie cu Caps Lock, atunci si eu o voi face pe a mea. Locuim unul cu celalalt in ultimele trei luni de cand s-a nascut copilul nostru. Omul acesta este suparat pentru ca am gasit un ''plan B'' (pastila de a doua zi), in apartamentul lui. Tot ceea ce vrea sa faca este sa se termine in mine fara nici o responsabilitate... probabil ca ma vrea afara din apartament, ca sa poata sa-si faca de cap cu mama copilului lui si cu alte sapte.'', a explicat ea.

Cu alte cuvinte, DaniLeigh sustine ca cearta a inceput dupa ce ea a refuzat sa plece de acasa si sa stea la hotel impreuna cu copilul ei. Ea a mai spus ca a adormit dupa ce i-a pregatit cina, fiind trezita de rapper si rugata sa paraseasca locuinta. 

Toata declaratia s-a incheiat prin a-si cere scuze fata de copilul ei al carui ''tata o da afara din casa la doar trei luni'' de la nastere.

Vezi mai jos ce s-a intamplat!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , dababy , danileigh

Partenerii Nostri