Vedete

Selena Gomez are un nou iubit?

Articol scris de UTV Data publicării:

Hmmm... umbla de ceva timp un zvon pe social media potrivit caruia Selena Gomez ar fi din nou indragostita! Pam Paaam! Despre cine sa fie vorba? Va spunem noi! :)) Despre  Jimmy Butler,  un jucator renumit din NBA.

Totul a inceput imediat dupa ce initial, pe Instagramul Deuxmoi, a aparut o postare cu un screenshot potrivit caruia persoana care l-ar fi trimis spunea ca fost de fata atunci cand personalul unui restaurant francez din East Village se pregatea pentru sosirea Selenei Gomez, nu singura, ci impreuna cu jucatorul unei echipa de baschet, asta intamplandu-se in urma cu o luna. Intre timp, potrivit Daily Mail, intamplarea a fost reala si se pare ca Selena a luat, de fapt, cina cu jucatorul Butle, in varsta de 31 de ani si, da, se pare ca ar fi fost vorba de un date, nu doar de o simpla iesire in oras.

Pe de alta parte, Selena a declarat intr-un interviu din septembrie ca viata ei amoroasa e pusa pe pauza din cauza pandemiei, ba chiar ca barbatii ii dau batai de cap. ''Este pur si simplu amuzant ca tot spun ca imi doresc un iubit si alte chestii...si apoi imi zic: - Nu am vrut sa spun cu adevarat asta, totusi -. Barbatii iti dau batai de cap.''.

Well, totusi, din Septembrie pana acum se puteau intampla multe. Who knows!?

Pentru un moment, posibila idila dintre Selena si Butler ramane sub semnul intrebarii, deoarece niciunul nu a confirmat sau infirmat inca zvonurile. 

Etichete: utv , selena gomez , jimmy butler

Partenerii Nostri