Benny-Blanco-si-selena-in-brate-in-pat
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Selena Gomez si Benny Blanco

Selena Gomez are un nou iubit. Vezi cine este producatorul Benny Blanco

Articol scris de UTV Data publicării:

Zvonul ca cei doi ar fi impreuna a pornit de la o postare facuta de Popfactions, un cont viral de social media care promovează stiri cu vedete. Actrita din serialul Only Murders in The Building a reactionat imediat la cele doua postari cu un like si cateva comentarii care sunau așa:

"Adevarat"; "Se comporta cu mine mai bine decat orice fiinta de pe planeta asta";

Fanilor nu le vine sa creada! "E pe bune sau faci misto de noi? Eu nu cred una ca asta", moment in care Selena a raspuns rapid “El este totul meu, este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Sfarsit!”

Selena Gomez a confirmat relatia cu Benny Blanco.

Ba mai mult, Selena a postat pe contul ei de Instagram un story in care e in bratele unui barbat, ce pare a fi Benny Blanco.

Selena-Gomez-si-Benny-Blanco-instastory

Comentariile negative din partea fanilor despre relatia celor doi nu au intarziat sa apara, moment in care Selena le-a cerut fanilor sa-i respecte decizia daca tin la ea.

Cei doi s-au mai fotografiat impreuna in vara, cad Benny a participat la ziua Selenei, in iulie.

Cine este Benny Blanco

Benny Blanco, in varsta de 35 de ani, este un cunoscut producator muzical care a colaborat cu nume mari din industrie precum: Justin Bieber, The Weeknd, Camila Cabello. Selena il cunoaste pe Benny de ceva ani, dar de-abia in 2019 au avut prima colaborare pentru single-ul "I Can't Get Enough" cu J Balvin. 

Selena-Gomez-Si-Benny-Blanco-la-petrecere

Partenerii Nostri