Global Citizen VAX LIVE: The Concert To Reunite The World
Vedete

Selena Gomez: "Fostele mele relatii au fost blestemate"

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez crede ca toate fostele ei relatii au fost “blestemate” si niciodata nu a simtit ca este egala cu partenerii sai.

Artista a aparut pe coperta revistei Vogue si, cu aceasta ocazie, a vorbit si despre istoria sa amoroasa.

Printre fostii iubiti ai Selenei se-numara si The Weeknd cu Justin Bieber.

“Era mult prea tanara ca sa fiu expusa anumitor lucruri in relatiile mele. Cred ca majoritatea experientelor mele in relatiile amoroase au fost blestemate.”- a spus Selena.

Sigur va mai amintiti de toate impacarile si despartirille dintre ea si Justin. Relatia lor a inceput in 2010 si s-a terminat in 2018, cand cei doi s-au despartit definitive, iar Justin s-a casatorit cu modelul Hailey Baldwin.

De asemenea, vedeta Disney a avut o relatie de 10 luni cu The Weeknd, insa acum este singura.

Artista a dezvaluit semnificatia din spatele titlului albumului sau din 2020 “Rare”. Ea spune ca a acest cuvant are un inteles specific pentru felul in care vrea sa-si traiasca viata de acum inainte.

“Cred ca aveam nevoie sa gasesc ce insemna acel cuvant pentru mine, m-am simtit atat de mica in fostele mele relatii, nu ma simteam egala cu partenerii mei. Am spus ca asta vreau sa simt atunci cand vine vorba de mine. N-a fost neaparat faptul ca asa ma simt si vreau sa cant despre asta. A mai mai mult ceva de genul: Am nevoie sa simt asta atunci cand vine vorba de mine.”- a incheiat Gomez.

Da, e clar ca acest cuvant are o semnificatie profunda pentru aceasta pentru ca si l-a tatuat pe gat, cu scopul de a-si aminti mereu de el.

In timpul interviului, Selena a confirmat ca a avut nevoie de ajutor de la “4 centre de tratament” pentru a-si mentine sanatatea psihica, deoarece a devenit faimoasa inca de mica, iar acest lucru a afectat-o pe parcursul anilor.

Partenerii Nostri