Vedete

Selena Gomez îi răspunde utilizatorului TikTok care a criticat-o pentru gluma facută pe tema consumului de alcool

Articol scris de UTV Data publicării:
Dupa cum bine stiti, Selena Gomez este beneficiarul unui transplant de rinichi, iar Marti, cantareata de 29 de ani a postat pe TikTok un video in care a reactionat la sfaturile medicale ale unui profesionisit legate de consumul de alcool.
 
Mai exact, in acel video, Dr. Dawn Bantel explică ce este consumul excesiv de alcool, fiind definit ca „15 sau mai multe băuturi pe săptămână pentru bărbați și opt sau mai multe băuturi pe săptămână pentru femei”.
 
Ei bine, Gomez a facut o gluma despre spusele medicului, printr-un video in care apare tulburată si uimita de spusele medicului, fiind interpretata gresit de cativa utilizatori ai platformei care se pare ca nu au prins gluma artistei.
 
Pana aici voi ce credeti? Este prea mult sau o gluma inofensiva?
 
Well, așa cum vă spuneam, un utilizator TikTok a vazut o problema in acest video, scriind: „Deci una dintre cele mai bune prietene ale tale îți doneaza rinichiul și tu continui să bei în exces. La naiba Selena”.
 
Cum a reacționat Selena? A  raspuns printr-o simpla postare, spunând: „Este o glumă, a*s”.
 
Dupa asta, utilizatorul și-a șters comentariul, iar Gomez a schimbat descrierea videoclipului postat, spunandu-le, din nou, tuturor că totul a fost doar o glumă din partea ei. 
 
Etichete: utv , selena gomez , unews

Partenerii Nostri