Vedete

Selena Gomez nu mai foloseste social media!

Articol scris de UTV Data publicării:

Sigur v-ati intrebat daca persoana din spatele contului sau de Insta este chiar Selena. Well, raspunsul este nuuuuu!:( Artista a marturisit ca nu se mai ocupa de retele ei de socializare. 

Stim cu totii ca aceasta a recunoscut ca retele de socializare au contribuit decisiv la problemele ei cu anxietatea si despresia, aproape distrugandu-i viata.

So, yus! Selena a recunoscut ca nu sta pe insta, ba mai mult ca nu isi cunoaste parola de la contul sau si ca echipa ei este cea mai manageriaza conturile de socia media. Motivul? Nu isi mai dorestea sa fie in contact cu hate-ul din online si nu vrea sa isi mai expuna viata personala pe internet.

”E prea mult din viata mea personala expus acolo”, a declarat Selena pentru WWD's Beauty Inc, adaugand ca nu mai stia cum sa gestioneze toate informatiile care apareau pe net, iar asta punea foarte multa presiune pe ea.

Gomez este una dintre cele mai urmarite cantarete pe toate platformele de socializare din media, pagina sa de Insagram avand 270 de milioane de followers.

Cu toate ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu hate-ul si parerile din online, artista a marturisit ca asistenta ei o ajuta sa tina legatura cu fanii, insa face doar ce-i spune ea. Cantareata ii spune ce vrea sa posteze, isi scrie descrierile pozelor, insa nu vrea sa citeasca comentarii, mesaje sau orice altceva se posteaza despre ea pe media. 

 

 

Partenerii Nostri