Selena Gomez, DNCE And Bahari Perform At Staples Center
Vedete LOS ANGELES, CA - JULY 08: Singer Selena Gomez performs at Staples Center on July 8, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Selena Gomez si-a transformat vulnerabilitatea in putere. Vezi de ce!

Selena Gomez a invatat cum sa-si transforme vulnerabilitatea in putere, în timpul procesului de productie al albumului "Rare".

Intr-un interviu pentru Billboard, hitmakerul "Lose You to Love Me" a marturisit ca a facut ca acest album sa fie „unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat vreodata”.

Cat despre piesa "Vulnerable", Selena a explicat: "Sa spunem ca, dupa ce am fost complet epuizata de viata sau de orice altceva ... M-am transformat intr-o persoana amara pentru o vreme ... Am fost extrem de amara si foarte uscata. Am fost doar deconectata de sentimentele mele mult timp, dar merg la terapie, vorbesc despre tot ceea ce mi se intampla. M-am simtit ca si cum: „De ce fac asta? De ce ma daruiesc complet oamenilor, chiar daca este vorba doar de prieteni sau persoane aleatorii? Eu fac asta?"

De asemenea, Selena a continuat spunand:  "Și am realizat ca unul dintre punctele mele forte, despre care am crezut ca era o slabiciune, este vulnerabilitatea. Deci, tocmai de acolo a inceput totul atunci când am inceput sa lucrez la melodie.".

În 2018, s-a aflat ca artista a suferit o cadere mentala, cautand ajutor profesional pentru anxietate și depresie, toate intamplandu-se dupa ce s-a despartit de fostul iubit, Justin Bieber, si a suferit un transplant de rinichi din cauza complicatiilor aparute in urma luptei cu lupusul. Ulterior, ea a confirmat ca s-a axat pe terapie pentru a depasi cu bine perioada grea prin care a trecut.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: news , music , selena gomez , rare

Partenerii Nostri