Selena Gomez and Benny Blanco at Lakers vs Heat game
Vedete Foto: Profimedia/Selena Gomez & Benny Blanco

Selena Gomez si Benny Blanco au fost surprinsi in ipostaze tandre la un meci de baschet

Articol scris de UTV Data publicării:

Gomez, 31, si Blanco, 35, au fost surprinsi in timp ce se tineau in brate la un mechi de baschet intre L.A. Lakers si Miami Heat. Cei doi nu au tinut cont de camerele care erau pe ei si au fost surprinsi in momente pline de tandrete, Benny i-a sarutat mana Selenei, lucru care a facut-o sa zambeasca pe tot parcursul serii.

Cantareata a purtat o tinuta lejera, cu un pulover larg, un trenci alb-negru si o pereche neagra de pantaloni, in timp ce iubitul ei a optat pentru o jacheta alba cu imprimeu floral si o pereche alba de pantaloni.

Selena Gomez zambeste dupa ce Benny Blanco i-a sarutat mana la un meci de baschet

Selena Gomez si Benny Blanco sunt impreuna de sase luni

Potrivit jurnalistilor de la People, artista a lasat un raspuns pe un fanpage, in dreptul unui comentariu lasat de un fan care i-a reprosat ca este suparata pentru felul in care au reactionat prietenii ei virtuali cu privire la relatia cu Benny. Ea a negat acest lucru, dar a dezvaluit ca relatia cu producatorul dureaza de sase luni.

“Nu sunt suparata. Sunt sase luni. Imi voi apara mereu prietenii, familia si fanii pana cand voi muri”, a scris ea.

Gomez nu a ratat ocazia sa isi arate respectul si admiratia pe care o are pentru Blanco: “E mai bun decat orice alta persoana cu care am fost. Vorbesc serios, ma face fericita. Este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat”.

Selena Gomez si Benny Blanco indragostiti la un meci de baschet

Partenerii Nostri