selena
Vedete

Selena Gomez va jucat in "Spiral", un film co-produs de Drake!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Selena Gomez nu pierde timpul, trece direct la actiune! Artista a declarat recent ca vrea sa se retraga din muzica si sa se focuseze mai mult pe actorie.

Zis si facut! Selena Gomez a anuntat ca va face parte din distributia filmului "Spiral", un nou thiller psihologic co-produs de Drake.

Momentan, detaliile despre lungmetraj sunt foarte putine, insa, conform Deadline, rezigorul filmului va fi chiar buna prietena a artistei, Petra Collins.

Nu, nu e prima data cand cele 2 colaboreaza pe platourile de filmare. Collins este regizorul din spatele clipului piesei "Fetish", colaborarea Selenei cu Gucci Mane. 

N-am uitat de nici Drake! Acesta va asigura co-productia filmului prin intermediul companiei Forest Hill Entertainment, asta da surpriza din partea rapper-ului, nu?!

Povestea din spatele filmului va expune viata unei foste influencerite dependenta de retelele de socializare. Posibilitatea ca Selena sa joace rolul principal este mare, insa, momentan nu exista nicio confirmare in acest sens.

Abia asteptam sa aflam mai multe detalii si o sa vedem pe Selena intr-un nou film! Go, girl!

Partenerii Nostri