Shakira Performs in Concert in Barcelona
Vedete

Shakira nu a crezut ca se va desparti vreodata de Pique

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira a marturisit recent intr-un intervi ca nu a crezut vreodata ca va ajunge sa se desparta de Gerard Pique, tatal celor doi baieti ai ei.

"Prioritatea mea era caminul meu, familia mea", a spus superstarul din Columbia, la mai bine de un an de la separarea de fostul fotbalist al FC Barcelona. 

"Am crezut în 'pana moartea ne va desparti'. Am crezut in acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Parintii mei sunt impreuna de 50 de ani si se iubesc ca in prima zi, cu o dragoste care este unica si irepetabila. Asa ca stiu ca asta e posibil. Asta voiam pentru mine si copiii mei, dar nu s-a intamplat", a declarat Shakira.

Shakira si Pique au fost impreuna 11 ani si, desi nu au fost casatoriti, viata lor se desfasura ca si cum erau. Formau o familie frumoasa, cu doi copii, si erau priviti drept un cuplu perfect. In ciuda diferentei de varsta de 10 ani, acestia nu au dat vreun semn ca asta ar fi fost un impediment in calea iubirii lor. Totul s-a sfarsit insa cand el s-a indragostit de altcineva, iar cantareata ar fi aflat intr-un mod de-a dreptul hilar, dar foarte dureros.

Etichete: shakira

Partenerii Nostri