profimedia-0864423770
Vedete Foto:Shakira pe scena festivalului Coachella 2024

Shakira, show incendiar la Coachella. Artista a purtat o rochie scurta in culorile focului

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira, 47 de ani, a avut o aparitie surpriza vineri seara la festivalul Coachella, celebrul festival din desertul californian, reprezentand punctul culminant al unei prime zile dominate de artistii latino.

Cantareata le-a facut spectatorilor o surpriza atunci cand a aparut pe scena alaturi de bunul ei prieten , producatorul si DJ-ul argentinian Bizarrap.

profimedia-0864423861

Fundalul de pe scena principala s-a luminat cu anuntul “Shakira, Las Mujeres Ya No Lloran World Tour”, moment in care Shakira si-a facut intrarea spectaculoasa intr-o rochie scurta superba.

“In sfarsit, plecam in turneu. Abia astept!” a spus Shakira pe scena festivalului Coachella.

Citeste si Shakira iubeste din nou! Artista este impreuna cu Lucien Laviscount, actorul cunoscut din serialul “Emily In Paris”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Arriba Coachella", a strigat Bizarrap, in aplauzele explozive ale multimii, in timp ce cantareata a profitat de ocazie pentru a anunta un turneu mondial.

Duo-ul surpriza a completat o prima zi latino, semnaland dominatia tot mai mare a artistilor hispanici pe platformele de streaming.

Etichete: concert , shakira , coachella

Partenerii Nostri