Vedete

Shakira si Lewis Hamilton surprinsi impreuna pe iaht

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, well, se pare ca paparazzi din Miami lovesc din nou. Shakira a fost fotografiata pe un iaht de lux alaturi de Lewis Hamilton.

Conform TMZ, cei doi au fost surprinsi pe iaht dupa evenimentul la care a participat Hamilton. In poze, acesta o ajuta pe Shakira sa urce in barca tinand-o de mana. Cu toate acestea, cei doi nu erau singuri, erau alaturi de un grup de prieteni printre care si Miles Chamley-Watson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi imaginile au facut inconjurul internetului, fanii nu au fost socati, Shakira si Hamilton au fost vazuti pentru prima oara impreuna duminica in timp ce luau cina la restaurantul Cipriani din Miami, imediat dupa cursa lui Lewis. La scurt timp dupa, cei doi au mers la casa pe care Hamilton o are in Florida.

In acest moment totul este incert, nu se stie daca cei doi sunt doar prieteni sau este ceva mai mult intre ei, dar o sursa apropiata a celor doi a declarat pentru TMZ ca "se simt extraordinar de bine impreuna".

Shakira a petrecut alaturi de Tom Cruise in zona VIP a evenimentului Grand Pix din Miami, mai multe detalii aici.

Etichete: shakira , lewis hamilton

Partenerii Nostri