Vedete

Shawn Mendes: "Eram pe punctul de a-mi ruina relatia...''

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Shawn Mendes a fost pe cale sa distruga frumoasa povestea de iubire pe care o are cu Camila Cabello, dinainte ca aceasta sa inceapa, motivul fiind faptul ca acesta nu dorea ca vedeta pop sa-l vada cum se lupta cu anxietatea .

''Am stat o luna fara sa vorbesc cu ea, pentru ca ma luptam cu anxietatea si nu voiam sa ma vada slab. Eram pe punctul de a-mi ruina relatia..."- a spus Mendes intr-un interviu.

Shawn a decis, insa, sa se deschida fata de partenera sa, iar acum este bucuros ca facut-o, pentru ca aceasta l-a ajutat sa treaca cu bine peste lupta cu anxietatea, Camila avand si ea experientele ei legate de aceasta problema.

"Cand decizi sa te deschizi este cam asa: ''Hey, uite... eu am problema asta.'' E greu pentru mine sa dezbat problema cu tine"... si totul incepe sa prinda contur si sa treaca si sa fie o relatie mai solida"- a spus cantaretul.

De asemenea, artistul a devenit mai responsabil si are mai multa grija de el: "Nu poti sa fii cea mai buna versiune a ta ca fiu, tata, iubit sau prieten al cuiva, daca nu esti mereu acolo pentru tine, nu te iubesti si nu ai grija de inima, spatiul si energia ta".

Partenerii Nostri